BWO

• Začetnik teme Mr.Zakula
  • Datum pokretanja

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Eto sta je poznavanje materije... ja bas se i ne razumem u bubacke, to poglavlje mi tek predstoji... jedino sto sam primetio da BWO imaju ko sto ti rece al bi ja tu boju nazvao celicno plava dok su u subimago stadiumu... bunilo me sto kreacije tako opisane imenom imaju ovolike razlike, i sta treba vestacka musica da ima da bi dobila titulu BWO... hvala na objasnjenju :tbumb:

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Сада би требало да је то та боја крила :blush:

Prilozi

• P4181941.jpg
    P4181941.jpg
    120,4 KB · Pregleda: 285

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
67822718.jpg

31446932.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Iiiiii breee ma pojma nema o vezanju ovaj crni :p ;) a ja cu da poludim od posla...ako mi za pr dana ne odobre malo slobode zlo ima da biva....toliko mi ovo sve sa poslom ubija kreativnost da jee to strasno. Kafa sednem da vezem niti mi se da da proverim sta sve imam od materijala negi sve pojednostavim i samo mi bitno da ta kreacina provereno lovi. Ali nema tu 100% zadovoljstva u ft-u. Svaka cast bato. Pravi si!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala Seb  :firends: Slobodno vreme sta li to bese majku mu.Nego izdrzacu jos malo a onda godisnju u drugoj polovini jula lele lele  ima sve da pokidam ovo sto sam vezivao  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
heh to slobodno vreme je samo pojam (za sada) ali i to če se promeniti kroz neko vreme... prije dok sam imao malo više vremena za sve i ft mi je bio totalni užitak a sada sve nešto na brzaka ako mi baš nešto treba.

Krasne muve radiš Crni a posebno mi se dopadaju te nogice od srne...ja sam samo jednom nešto probao tako pa je to izgledalo na cirkus...trebam jednom da se malo više pozabavim sa time pa da i ja upadnem u štos!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Da sam zamenio konac na bobini i da sam stavio naočare bila bi bolja.... 16ica

seratella-i.jpg

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)