AndrijaRaketic je napisao(la):Postoji li mogucnost da mi ribolov otezava to sto je 8 ft? Mislim u zabacaju i kontriranju?
falco je napisao(la):Manji hendikep je imati štap od 9' tamo gde treba od 8', nego imati štap od 8' tamo gde treba od 9'.
Uh, al' sam ovo dobro sročio![]()
Ne, greska ce biti ako ti kao pocetnik uzmes Byron stap od 8' za 139€.AndrijaRaketic je napisao(la):Jel to neka greska ili sta?
Ja uopste nemam takav utisak ... kakve su to male reke obrasle sumom gde stap od 9' ne moze da se koristi, a onaj od 8' nema nikakvih problem? I te grane ... da li one veci problem prave putanji stapa ili putanji strune? Meni je bliza konstatacija "ako je neki teren takav da je nemoguce musicariti sa 9', onda je tu nemoguce musicariti uopste", odnosno nesto slicno onom sto je rekao oholi:Zac je napisao(la):Ako pecas na malim rekama obraslim sumom, dugacak stap (9') ce te u potpunosti onemoguciti da pecas a jedan udarac stapa u granu moze da bude i fatalan za stap.
oholi je napisao(la):... sa devetkom kad se naucis mozes svuda skoro da pecas ...
MAFKE je napisao(la):
Neko mi skrenu paznju da je ''Kinez''i da vrlo lako puca.
AndrijaRaketic je napisao(la):Mislim da stap od 8ft nije kratak za to.
Nasao sam jedan katalog na internetu i pise da ovaj stap kosta 139 eura! Jel to neka greska ili sta?
MAFKE je napisao(la):Slazem se,ja sam ljubitelj Byrona i posedujem vrhunski cekrk ove firme ,a nije ''Kindzos''.Porucen je pre5.god iz Austrije
Ne mogu da imenujem forumase koji su me ''opomenuli'' i naveli primere kod kog su pucali stapovi (takodje nasi forumasi ). Dobices PM![]()