Bojane,pa zar mi ''Kinez'' izbi 200 e,za ovaj cekrcic ?? Covek mi se kleo da je ''Austrijanac''(inace mi prijatelj i retko posten covek),on ga je licno i
narucio za sebe ,a zbog teske povrede prestao da peca dozivotno :'(. Pokazao mi i pakovanje i racun,mada ja verujem na rec svakom !
S'obzirom koliko je ozbiljno odradjen i zaista kvalitetan cekrk sa vrh lagerima,ja ubedjen da je Svapska skola
Mislim da je na ambalazi pisalo Austria i koliko se secam Svabovsko pismo,pustio si mi''crva'',danas cu da iskopam ambalazu iz podruma.
Cekrk je narucen pre 6 god.,a mislim da Kineski ne moze da bude istog kvaliteta kao rad originalne firme. To se pokazalo na mnogim plagijatima
vrhunskih firmi. Npr. Kinezi odradise i cekrk BATTENKILL,ali lageri zarubise za manje od 1.godine,dok ''Englez'' neunistiv,posle 10. god kao Doxa !
Bojane druze,uplasio si me propisno

. Mamu im Zutacku,za sacicu ''metala''200 e

Ne mog da privatim cinjenicu i za*eb,PUKO SAM
Pa zar je moguce da ''Kinez'' odradi ovako kvalitetan i mocan cekrcic,Bojane veruj mi da je savrsenstvo,a posedujem samo kvalitetne cekrke i
samo Orvisove ''Engleze''.Osecam kvalitet pa i na oko,odoh da trazim ''korene ovog Byron cekrka''.