Ćaskanje

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
341
SREĆAN SV. ĐORĐE SVIMA KOJI SLAVE  :firends: :firends: :firends:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
živeli  :firends: i sretno svima koji slave....

ja ne slavim nista ali bit ce slavlje meni u tanjuru kada se srneci gulas zavrsi jos kroz pola sata  :drool:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Evo ga ovaj Ivketov zemljak, otkriva zasto nema ribe ispod Mramora.  :hammer:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=12&dd=23&nav_category=11&nav_id=792488

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Djole, sta si uradio sa onim musicama sto smo ti slali?
Po 50 kom mislim da je bilo u ptanju, za mrest mladice???

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
istestirao ih je sve a najbolje je ostavio za sebe,sta bi drugo ko i sav normalan svet :hammer: :hammer: :hammer:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Gegula kako nije bilo ni traga ni glasa od tih musica, izgleda da si u pravu...
Samo mislim da je bilo 20x50 musica sto nije mala cifra za isprobavanje...
Nemoj neko da me pogresno razume j...s musice, interesuje me da li je mrestiliste iz Perucca videlo neku kintu ili hranu ili bilo sta?
Postoji li uopste jos mrestiliste mladice na Vrelu???

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja sam se salio,verujem da je djole usmerio sredstva na pravu adresu.....pitanje je da li su prodate tolike musice...

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Evo jos jedan lep snimak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m6NDCvH2tio[/youtube]

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milan VB je napisao(la):
Gegula kako nije bilo ni traga ni glasa od tih musica, izgleda da si u pravu...
Samo mislim da je bilo 20x50 musica sto nije mala cifra za isprobavanje...
Nemoj neko da me pogresno razume j...s musice, interesuje me da li je mrestiliste iz Perucca videlo neku kintu ili hranu ili bilo sta?
Postoji li uopste jos mrestiliste mladice na Vrelu???

Nisam ispratio ovu temu, evo tek sada mi drug javio, sorry.
Milane poslacu ti tvoje musice kad kazes, samo da ne dovodis u pitanje bilo cije dobre namere.
Objasnjenje sam vec dao gde se ukocilo, tj nadam se i privremeno stalo oko same realizacije. Mozda ipak to nisi ti ispratio. Ima u delu obavestenja i akcije.
Iako bi svi hteli da to ide brzo, na zalost postoje objektivne stvari koje to sprecavaju.
Naravno da svako moze da povuce svoj mali doprinos u svakom momentu.

Tebi cu morati da posaljem nazad da ne bi se mucio sa matematikama da slucajno nesto ne zavrsi na pogresnu stranu.

deo realizovanog plana do sada jeste:

- da je iz Amerike tacnije iz moje maticne FC organizacije u su vrednosti od 1000USD stigli markeri za obelezavanje mladice i jos neke potrebne stvari
- da je na proslogodisnjem FC takmicenju u Peruccu prikupljeno od kotizacije oko 20tak hiljada dinara
- da se putem aukcija na mom forumu www.FlyCastingNation.com prikupilo negde oko 40000-50000dinara, sto prodajom opreme clanova foruma, sto novcanim donacijama
- i ostalo je da se realizuje prikupljnje pomoci sa kompletima musica s tim sto iako sam se nadao da ce to moci da se realizuje do kraja 2013 nije uspelo iz objektivnih razloga i da kada se rese tehnicka pitanja oko te realizacije tada ce se i to sprovesti u delo

Toliko sam najvise licno ja uspeo, ali uspeo u zpomoc dragih prijatelja i drugara koji vide nesto svetlo u celoj i prici i ekipi koja radi na tom projektu, te svakome ko na bilo kakav nacin zeli da dovede u pitanje moje namere i odvede ih u nekom drugom smeru kako naslucujem sada iz procitanoh, na najlaksi moguci nacin cu da presecem.

Ovoga puta tako sto ce tvoje musice brzo i lako doci u tvoj posed. Neces mi zameriti sto sam dobar deo morao da zamenim iz sopstvenih kutija kako bi sve bile reprezantativne a za jlude koji bi u krajnjem slucaju odvojili koji dinara da ucestvuju u nagradnoj igri i pomognu citavu pricu.

Da skratim, toliko o tome od mene, adresu mi posalji i nece biti za tebe dilema vise oko toga sta ce i kako biti sa musicama.

Pozdrav
Djordje

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
hvala kolega iz kraljeva, ovako nesto ne moze da se desi na ibru ili moravi. zadivljujuce lepa reka, posebno mi se svidja kad su snimci gde  se peca na onim otokama, a riba kako se moze pozeleti. nisam iskljucivi pobornik  UIP ali bi ovde bilo greota da to ova dvojica ne cine. mada mislim da mozda nije lepo ovako udvoje, izlovice sve u reci, ko za njima ide sumnjam da bi ovako prosao , ili sam pod utiskom nasih reka mucenica. muzika i krajolik iz bajke, drugi su deo izvrsnog videa, stalno cucim na racunaru ali nemadoh srece da na ovo natrcim, zato jos jednom hvala, nateran sam sutra da izadjem u ribolov, ne samo sto predvidjaju lepo vreme, vec sam uzbudjen ovim odgledanim, pravljene musica moze da saceka.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
NZ je stvarno prirodom prekrasan ali to sto se reklamira kao da je tamo ogromnih pastrmki u izobilju cini mi se da nije bas tako. Tamo se da lepo naloviti samo na nekim revirima dok su ostali delovi reka manje vise prazni I mozete preci silne kilometre I da nenaidjete na solidnu populaciju pastrmki. To govore oni koji su bili tamo, Samo ako idete sa vodicem dolazite na mesto gde su ribe u proseku od 50cm do eventualno 60cm. Naravno, moze se desiti da naleti I neka znatno veca. Te terene se poribljava kada se ocekuje dolazak odredjenog broja turista. Za sav taj novac ako zelite loviti takve ribe postoje I mnogo blize I jeftinije destinacije. Ako tamo poznajete kakvog lokalnog ribara koji zna terene sigurno poznaju I bolje lokacije od onih kojie su znatno skuplje na kojima uglavnom love turisi ;) To jos jednom dokazuje ono "nije sve tako ko sto izgleda". Ako zelite loviti u bas takvom ambijentu lepe ribe I ako vam cca. 4000€ nije bas nesto...onda je to idealna destinacija. Licno, bi pre obisao neku Patagoniju, Aljasku, Kanadu, Lapland nego NZ. Moram priznati da sam I ja sanjario o NZ kao ff destinaciji ali posle vise informacija iz prve ruke sa razlicitih strana ti snovi su se rasprsli ko baloncici od sapunice.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
reka koja je prikazana je vrh, za moj osecaj i vidjenje musicarenja. a tek sam kasnije u naslovu video da se radi o novom zelandu.moji su zahtevi skromni, shodno mogucnostima. seb, voleo bih da odes tamo i posaljes nam slican video, uh kakvi terencici, koliko slobodnog prostora za zabacivanje,ti dugi zabacaji,i kristalno nebo!

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Djole koji ti je k...c?
  Gegula se zezao a ja sam samo pitao...
Znam da je bila akcija i da dugo nisam nista cuo, setio sam se i reko da te pitam sta je bilo sa tim...
Odkud tebi sad ideja da ja dovodim u pitanje "dobre namere" i da hocu da mi vratis musice????!
Morao sam malo da te pecnem jer sam video da na prvu poruku nisi reagovao... opusteno bre

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Pa eto digao mi se k....c kad mogu slobodno da kazem. Valjda smem. Ako nesto radim radim krajne ozbiljno i guram do kraja. I ovde a 100 problema koje treba prevazici a ja treba da razmisljam i citam izmedju redova jel se neko zajebava sa tim sto se radi ili ne.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vrh Dno