Ćaskanje

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
radezamora je napisao(la):
reka koja je prikazana je vrh, za moj osecaj i vidjenje musicarenja. a tek sam kasnije u naslovu video da se radi o novom zelandu.moji su zahtevi skromni, shodno mogucnostima. seb, voleo bih da odes tamo i posaljes nam slican video, uh kakvi terencici, koliko slobodnog prostora za zabacivanje,ti dugi zabacaji,i kristalno nebo!

Teško je da ču ikada ići tamo... Ali što se tiče same prirode je stvarno predivno mesto pod ovim našim nebom.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ja sam ti postvaio krajnje jasno pitanje.
A kao ucesnik te male donacije valjda imam pravo da znam dokle je to sve stiglo.
Izvini ako si u drugmo postu osetio neku prozivku, nije mi bila namera!

Posto si upucen, mogao bi da nam kazes kakva je trenutna situacija u mrestilistu...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Naravno da svako ima pravo fa zna ali i da pita valjda na jedan normalan nacin. Da je sjajna situacija -nije! Macevanje sa svima redom. Da je sve kako je u normalno uredjenim drzavama ne bismo morali ni mm da mrdnemo prstom.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Djole ja savrseno dobro znam da situacija nije idealna i da je ovo nije normalna drzava.
Mene interesuje sta se desava u mrestilistu, kakvi su planovi, koliko je plan da se proizvede mladji za sledecu sezonu?
Verovatno raspolazes sa tim podacima.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ne, ne raspolazem takvim podacima ali se lako moze saznati preko ljudi koji rade na projektu.
Za sada i nekako ide, sve funkcionise ali na misice.

Raspitacu se tacno sta je uradjeno u 2013 i objaviti. Mrest ide, Drina se poribljava, hrana se nekako doprema itd itd ali sada da li ce i koliko dugo to da ide veliki je problem, zbog toga i radimo mi ovakve stvari.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Nema tu tepanja to je od jesenas u pitanju je izmuzivanje,ikra mlec itd,ako sve bude kako valja bice ih na pretek,sve legalno druze,ako bog da imacemo svoje jato maticnih,pa u nove pobede.
Ima nas ovde koji nesto konkretno radimo ,za razliku od nekih koji ovde samo laprdaju. :yeswink:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Kritikujem danas cerkicu sto provodi toliko vremena na fejsbuku, a ona ce: A ti, sto si ti tolko na tvom fishbuku?  :D

Stvarno, pitace me starost gde ti bilo ``Logg out``?  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Gledam u jednu svoju kutiju sa muvama I vidim fali mi nesto...nabrzaka smotam crvenog I roza NCS-a da se nadje jer pocinjem sezonu na jednom potoku koji se uliva u Savu. Sava je jos velika I mutna a ja sam se uzelio bistre vode. Potok ce biti idealan za pocetak sezone. Jos nisam 100% siguran ocu li moci vec u subotu ali jos malooooo pa pocinjemo  :smoke:

Jos jedan dan do otvaranja sezone  :) Gde ce te vi da pocnete?

S1e2_fishing_season_opening_day.png

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
meni propade plan za danas  :'(

moram da cekam jos bar par dana ...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ajde budi iskren pa nam reci koliko lokacija (reka,potok,jezera) ima koje obilazis...znam da slovenija nije velika i da je manje vise sve blizu,pa me interesuje koliko cesto menjas lokacije????

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Lovim na Savi (rd Radovljica, rd Trzic, rd Kranj...za sada)...to je bas dosta terena za loviti....onda dodje sava dolinka, pa sava bohinjka, Trziska bistrica, Kokra, Lipnica od ove godine, Bledsko jezero, malo neku sicu na moru...Socu, Idrijicu I Bacu nikako da posetim a kanim se svake godine otici tamo barem jednom....Ima jos par voda koje mislim obici ove godine...mada sva tri dela Save ako spojis je tu dosta razlicitih terena I mnogo za loviti cele godine da ti nema potrebe ici igde dalje. Cesto menjam lokacije I ribu pa tako I nacin musicarenja. Jedan dan lovim sarana na jezeru, drugi dan pastrmku, lipca, mrenu, podusta, klena...na Savi, pa onda opet na jezero stuku, soma ili smudja pa onda odem na dolinku ganjati velike pastrmke... retko da je jednolicno...Zasto pitas?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ove godine mislim najvise vremena provesti na rad. I kr. savi I lipnici, malo na dolinki I jezeru...ostalo malo manje...

Vrh Dno