Ćaskanje

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Mladica,a?jebg,najbliza mladicarska voda mi je Drina,a do nje imam mnooogoo kilometara.....a stuku ganjam aktivno,ali silikonom i tu je sve koliko-toliko ok.....mada,pravo uzivanje mi je donelo musicarenje ciprinida,legendani protfisi,klenolov koji je ove godine bio zapanjujuce dobar....takve stvari cenim.pa jos Bucov,koga sam aktivnije krenuo da jurim tek u Novembru.... :doh: to mi je naj tuznije od svega....i najvise mi fali sad.Zato kazem,kriticni meseci.....stuka je ok,lovim je,ali mi je lepse musicarcem da ganjam bucka koji raubuje ko blesav,dok je napolju milina od vremena......majica na kratke rukave,samo stap i kutija sa muvama.... :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma batali ti brate te silikonce, negreši dušu  :bleh: ;) pa samo po FF ožeži ;)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
priroda je počela da se buni...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dm2Hr-1l1MM[/youtube]

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
tako mora da bude, svake godine sve više i više a ko preživi može da peca gde hoče i to za đabe  :hammer: tako da nije sve tako crno ko što izgleda  :D  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Projekat HAARP i tome srodno u službi NWO se igraju sa našom Zemljom misleći da imaju sve pod nadzorom ali polako i sigurno če je njihov pohlep rastršaviti u prafaktore....do tada ja ču da živimim kao da mi je još 100 godina ispred mene a spreman sam da "odlepršam" več sutra  :smoke:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
poslednji član - mimica ! uuu jel to nešto žensko ?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Šta se dešava sa ovim njihovim nuklearkama uskoro ćemo stvarno da vidimo neku GODZILU.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
aaaaa to je to što je jutros izišlo iz našega jezera a ja se čudim koliki bre to gušteri šečkaju našim ulicama  :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ostao mi comp upaljen celu noc..odoh ja malo na vodu...  :bye:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ubio me vetar ..imao sam par stukica i par bandara ,nista vredno pomena...

Vrh Dno