CATCH & PAY! Ulovi i plati

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Sasvim normalan rezon. :tbumb:
E sad, sto se tice citanja lekcija, ne ide to bas tako, bar ne kod mene. Kazem kako treba, oces? Dobro. Neces? Opet dobro, samo potpisi da sam ti rekao i dovidjenja, pa trljaj glavu posle i javi se da ti popravljam, naravno, po drugoj ceni.
Samo moja deca i retki koje pustam kao prijatelje imaju pravo da me ponekad nerviraju.
Na zalost, ribarstvo je oduvek bilo kod nas deo socijalne delatnosti, a u zadnje vreme i izrazita radna terapija i bekstvo od stvarnosti za svakakve "cudne" likove. U reke, ribe i vode se kao i u fudbal nekada svi razumeju, jer su pikali loptu, a i brckali cukljeve i prosto prirodno da o tome znaju, jel? Jos ako imaju vremena napretek jer ne rade nista korisno, gde ces bolje kvalifikacije za ribarstvenog "pregaoca"?
Ipak, polako dolazi nova generacija skolovanih ribarstvenh biologa, a time ce i cudaci otici gde im je mesto: u zaborav.
Kao sto ce i dosadasnja vremena gazdovanja ribljim fondom koje su oni obelezili nepovratno nestati.

sloba

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2007.
Broj reagovanja
0
Koliko ljudi toliko cudi.Reviri gde vazi pravilo uhvati i pusti mislim da su potrebni iz vise razloga:u tom reviru ima dovoljno ribe za prirodan mrest,kad se izmresti nesto ribe ode i van revira, ko nema slobodnog vremena za pecanje  kad ode na revir bice sigurno prezadovoljan jer je izasao u prirodu i napecao se ribe,pocetnici se mogu lakse nauciti lovu pastrmke i slabije gube volju za ovim vidom ribolova jer lakse ulove ribu,da nema ovih revira pastrmke bi bilo u tragovima na manjim rekama "potocima" gde i najcesce lovimo pastrmke.    VAZNO  za mene je pravi musicar onaj koji ode na vodu i pocepa ribu, a ne ako ama orvis kapu prsluk stap cekrk itd to je maneken,ubaca musicu u casu ,igra kolce dok mase stapom to su glumci za to im ne trebaju reviri. A nama koji volimo da lovimo ribu nama su reviri potrebni,odem na dva sata aktivnog ribolova,ulovim rtidesetak riba  i najsrecniji sam covek na svetu.AKO JE NISAM ODNEO KUCI. Ali zato nosim klena ako mi se jade riba.                                                                                                             

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Definitivno nista ne nosim kuci-kako dosla tako i otisla...

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
I jos nesto ako zadovoljava moje visoke kriterijume  moze da se i uslika ali dok je jos na udici,onda lagano pozdrav sa ribom i nadrag u VIR..
--KOMPLETIRAO--

---POZDRAV MOJSTORY---

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Moram da se pridruzim temi iz sledecih par razloga i mojih nepisanih pravila

1. na vodu izlazim zbog druzenja prvo sa prirodom a onda sa prijateljima. ovde iskreno priroda ima prednost
2. musicarenje mi odvlaci sve brige, obaveze, probleme na drugu stranu a bistrenje mozga stavlja u prvi plan
3. ribu ne nosim kuci vec je pustam i time mi stvaram veci filing
4. i poslednje i najvaznije STO VISE REVIRA, STO VISE KONTROLA I VECE KAZNE ZA STETOCINE (njima vece kazne da pune kase udruzenja a nama musicarima posebne dozvole sa manjom cenom jer nema plemenitijeg lova ribe od naseg nacina)
5. zovite kad izlazite na vodu, uvek cu se odazvati zarad druzenja na novim terenima i sticanje prijateljstva

Svima bistro

Vrh Dno