Cekrk 4/5

Ledeni_ junior

Senior member
Učlanjen(a)
21.04.2020.
Broj reagovanja
34
Kupujem cekrk klase 4/5, najbolje neki alu kinez, nece da vadi losose od 20 kg :) :) :)
Salu na stranu, da nije bas plastikaner, ali da nije ni neki ultra kvalitet (cena :))...
Ponude ovde ili PM.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.009
Najbolje ti je riješenje e-bay ili ali expres ako trAŽIŠ TAKO NEŠTO

Ledeni_ junior

Senior member
Učlanjen(a)
21.04.2020.
Broj reagovanja
34
Znam, ali je sada postarina sa alija ili ebaya 50 plus ojra, a meni bi cekrk bio potreban uskoro... Hvala na savetu!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
jos uvek ima stvari sa AExpresa koje su free shiping ili sa nekom minimalnom postarinom... ima i cekrka

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.314
Evo rešenja za tebe

http://www.carpologija.com/shop1/product/spin-predator-varalicarenje-morski-ribolov/fly-musicarenje-masinice/scierra-track-2

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.314
08b272215df534f067b386959a5b0448.jpg

Malo veća nego 3/4 ali i dalje poprilično laka, jeftina svakako i za te pare odlična bolja nego neki kinez na neviđeno.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
Ledeni_ junior je napisao(la):
Kljuc, reseno, TMc, okumu sam i uzeo, sluzice super za nimfarenje. Hvala!
Bistro da bude. U zdravlju da te sluzi

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Ako ti je cekrk za nimfaros nista to ne valja. Posebno ako je nimfaros #2 na 10 fita. Preteska ce biti. Pod broj jedan kad namotas nimfarosku strunu imaces mnogo lufta a da podmotavas 250m bekinga je suludo. Pod broj dva nimfaros na 10 fita #2 zahteva u idealnom balansu ako ga uradis dobro cekrk oko 90 gr max 100 gr. Ja znam da si na caleta i da si jak u ramenima ali nimfarenje posebno cesko je tezak fizicki rad. Ruka je stalno u podignutom polozaju i veliki je pritisak na rame i kicmu. Posebno ako imas i neki ranac ili torbicu preko.  Vecina ce reci bolje da je tezi cekrk nego da stap vuce napred ali to su srpska posla, jer zasto onda ne uzeti odmah ono sto je idealno. Ne znam koliko te je ta Okuma izasla ali iskreno ja nju sa tom tezinom ne bih ni za #59 fita za Drinu. Al ok to je moj stav. Kako god bilo uzeo si i to je to. Nek te dobro sluzi a mi se gledamo na vodi pa pricamo. Pa ces probati neke stapove i kombinacije pa da vidim sta mislis.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Nek se samo Oholi seti svog zivotnog promasaja i BFC i pojedinaca sa 11 i 12 fita stapovima. Kako je tu otpadala ruka i na kraju je vecina zavrsila sa stapovima od 500 e pa se vratila na kineze od 150 :)

Ledeni_ junior

Senior member
Učlanjen(a)
21.04.2020.
Broj reagovanja
34
Хвала људи!
Марић, па овако, нимфарио сам и са чекрком 3ком и 6ом, није 10 фита двојка, тројку сам купио, ускоро ћу и 2ку.. бољи баланс и лепше ми лежи са мало тежим чекрком.. опет ово је исто моје мишљење. Ма ћале више ни не пеца, проба 15 20 мин, ако неће седне на камен и гледа у телефон :), хвала свеједно, а ионако имам супер чекрк 3/4, ако ми се ово не свиди, имам другу опцију увек. :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
Ja sam kupio bfc jer sam tako bio u mogucnosti....
Zamalo da kupim esn bez probe.... Zajebao bi se da jesam.... A svaki nimfaros me izasao manje od 300e.... Uglavnom do 200...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Ledeni_ junior

Senior member
Učlanjen(a)
21.04.2020.
Broj reagovanja
34
Za Bfc sam  cuo od dosta ljudi da je za nimfu krš, nexttackle blank je super, samo da se upakuje...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Ledeni_ junior je napisao(la):
Хвала људи!
Марић, па овако, нимфарио сам и са чекрком 3ком и 6ом, није 10 фита двојка, тројку сам купио, ускоро ћу и 2ку.. бољи баланс и лепше ми лежи са мало тежим чекрком.. опет ово је исто моје мишљење. Ма ћале више ни не пеца, проба 15 20 мин, ако неће седне на камен и гледа у телефон :), хвала свеједно, а ионако имам супер чекрк 3/4, ако ми се ово не свиди, имам другу опцију увек. :)

Znas i sam varalicaris od 3 godine koliko je npr tu bitan balans zamisli kako je kod nimfarenja. Probaces pa ces javiti. Ipak mislim da si Nextackle trebao ici na #2 jer je stap jaci minimum za pola klase. Uporedjujuci moj CTS sa drugarovim Nextaclom osetno je da je minimum za pola klase jaci. A ako NT #2 drzi mladicu od 7-8 kg mislim da nisi imao potrebe za #3 al dobro. Polako ima vremena tek ulazis u ovaj svet. A i u sustini trebace ti sutra za teze nimfe i prolecno pecanje. nece se baciti.

Vrh Dno