za lov npr. pastrmki na malim recicama ili na potocima gde ribe nema gde da begaju je I nula sasvim dovoljna...tu je dovoljno I samo 5m backinga

ili za lov nekih manje borbenih riba od pastrmki isto na malim vodama to je sve sasvim ok.
Iskreno, I na mnogim vecim vodama sirom nam nasega balkana koliko cesto vam se desava da vam pastrmka ili lipljen odvuku kanap I vise metara backinga?! Klen mi to nikada nije uradio a imao sam ih dosta od 50cm sto na jezeru sto na rekama, jake I zdrave ribe ali ne tako jake ko one prave pajke koje ti skinu 50m backinga u samo jednom sprintu. Od svih riba koje mi redovno odvuku I desetine a nekada I skoro 100 m backinga su sarani, pastrmke od 60cm pa na vise i mrene od 60 cm na vise. Ove godine sam prvi put zakacio takvog lipljena koji mi je skinuo barem 20m backinga da bi ga skoro pred nogama izgubio a bio je debelo preko 50cm.
Zato takva nulica sa nulicom stapom za lov mini nimficama I mini suvim musicama na tankim predvezima se moze komotno koristiti I na malo vecim rekama za lov riba I do 40cm.
Istina je da nikada nisam lovio tavim priborom ali nekako mi je logicno da se sa time isto moze sasvim lepo zabavljati.