Cime konkretno na klena ?

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Crni strasne muve vezujes, jednog dana cu...bit bar upola dobar.

Jedno pitanjce za vas iskusne klenarose, pijavice, dal uzima glavonja pijavice? Vezem ih na 12-14 udice sa 1x duzine i htjeo bih da pocastim jednog frenda sa nekoliko uzoraka. Ako imate neki konstruktivni predlog to bi bilo super, hvala!

Izvinjavam se ako vec negdje ima info o ovome, ali ja nisam uspio nista da izbunarim.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
jeprli je napisao(la):
Crni strasne muve vezujes, jednog dana cu...bit bar upola dobar.

Jedno pitanjce za vas iskusne klenarose, pijavice, dal uzima glavonja pijavice? Vezem ih na 12-14 udice sa 1x duzine i htjeo bih da pocastim jednog frenda sa nekoliko uzoraka. Ako imate neki konstruktivni predlog to bi bilo super, hvala!

Izvinjavam se ako vec negdje ima info o ovome, ali ja nisam uspio nista da izbunarim.

Hvala ti druze na lepim recima  :firends: Nisam ja neki pro vezac to radim iz ciste ljubavi.Za tebe imam samo jedan savet,vezuj kad god imas vremena pa makar i po jednu musicu,ostavi se sablona i pisanih pravila jer to ubija mastu a ona je najlepasa i najvaznija jer ne poznaje granice....

Klen obozava pijavice,klasicni crni i braon w.baggeri ce zavrsiti posao,lako se vezuju a love provereno.

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
181326_177095802333993_100001007229356_412606_2285838_n.jpg

ovakvi malecki na udicama no 12 i 14 su penicilin za klena na svim vodama gdje je dno muljavo!

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
ja i marko smo se dopisivali privatno-preko drugog sajta, nisam  ranije pogledao pocetak ove teme, pa sam tamo naveo neke musice, dosta slicne njegovim . ako bi mi on dao spisak  a ja da potvrdim u potpunosti bismo se slozili, sa naponenom da se musice odnose na z. moravu, npr. za gruzu nize jezera  to se razlikuje dosta.

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Na dobrom sam putu znaci, hvala svima!

Crni, vezujem ja kad god uhvatim vremena, obicno kad zena ode u krevet onda mogu natanane bez uznemiravanja. Trudim se sto manje da kopiram vec uradjeno.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
dve muve koje su obavezne i neophodne za klena su,
u suvoj varijanti bambula ...u raznim bojama i velicinama . pri cemu imam pozitivna iskustva sa vel. 10 i 8

p9260182133333333333333.jpg

u podvodnoj varijanti opste poznata musica koja je nezamenljiva . takodje u velicini 10 ili 8

011err.jpg

na klena konkretno sa ove dve muve i rezultat nece izostati na bilo kojoj reci

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
Ako bih morao da na reke koje pripadaju zapadnomoravskom slivu(izuzimam kosovske pritoke)ponesem samo jednu musicu i da mi od nje zivot zavisi kao robinzonu, uz iskustvo koje imam za s v e  musicarske ribe osim lipljena , svakako da bi ton bila ova druga sa  s a s i n i m crvenim repom.Naravno da ima manjeg prilagodjavanja ali ovo je univerzalna. Lipljanasi znaju da i crvenim repom itekako  mogu dobiti dobri rezultati. Otezanje ili suva,rebra i sl. - to su sve nijanse.

mediteranf

Junior member
Učlanjen(a)
05.03.2011.
Broj reagovanja
0
Postovane kolege,
gde ja, kao pocetnik iz Kraljeva, mogu da nabavim ovakve muve?
Hvala unapred

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
Kolega mediteranf, dobrodosao,iz istog smo kraja.

Ako hoces neku konkretno za klena moras dobro da je imenujes,jer siroka je oblast,neki predlog o prodavcima ti saljem na pm, ovde se daju licni predlozi koje prave ljudi i za svoju dusu, ali mnogo vredne, a najbolje svakog ,cija te musica zanima, da ga pitas!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Cim zavrsi sa ljubavnim cinom imace priliku da se prazolagaji ovako nesto....

Prilozi

• dan2.jpg
    dan2.jpg
    292,9 KB · Pregleda: 392
  • dan1.jpg
    dan1.jpg
    290,2 KB · Pregleda: 337

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Nesto mi govori da ce pored bambule za pocetak sezone i ove dve muve biti na mom tipetu... odlicne crni  :tbumb:

Vrh Dno