ruku na srce, steta je dati 200€ za par kožnih kajišiča i komad metala kada svi znamo da može i jeftinije.....drugo je to ako nekome to i nije neki poseban trošak pa si to priušti onako ladno bez da oseti manjak tih 200€ a za nas obične prosečne smrtnike sa balkana to je več lova koju kada treba potrošiti 10x premišljamo 'oćemo ili nećemo li.
svi mi znamo da je bolje investirati u nešto kvalitetno što če te dugo služiti ali ako ta investicija posle utiče na broj kvalitetnih izlazaka na vodu onda je logičnije tražiti nešto jeftinije a opet dobro u šta če se investirati.
Recimo, komotno bi si mogao priuštiti npr. več sledeče godine jedan krediti i kupiti od opreme sve što mi baš treba sve u prvoj klasi ali onda možda u naredne tri godine budem išao na vodu svega par puta...a to mi nikako ne ide u prilog, radije imam dobru opremu za razumnu cenu i lovim što se više da.
Ko može bez muke i treba da si priušti najbolje :yeswink: a ko ne može logičnije je da se prilagodi mogučnostima.
I ja sam imam neke želje i planove oko sve te opreme u bliskoj budučnosti ali prvo si moram osigurati što veči broj izlazaka na vodu tokom godine gde bi tu opremu onda i trošio onako kako to treba.