bogi je napisao(la):voleo bih da znam odgovor na jedno pitanje : zašto budući instruktori gađaju onaj obruč na 4 m daljine tj. za dužinu štapa,
simpson H je napisao(la):U to su se mogli uveriti i prisutni na mitingu na Ribniku jer je nekoliko kandidata bas tu otpalo.
Bravo,uz sve ovo sto si naveo umem i varalicu da bacam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:pex je napisao(la):Poceo sam nesto i pobrisah da ne duzim....i ja sam musicar ali ne kapiram zasto pravite od toga sto ste musicari senzaciju...svasta jel' vas to nesto odvaja od drugih ribolovaca? Mozda vise uzivate od njih? Mozda ste lepsi cistiji nasminkaniji od ostalih...ne.To je u glavi,ja i musicarim i pecam na plovak na bolonjez i match i plus pecam sarana i u svemu tome uzivam ali stvarno mi nije jasno zasto bi bilo koji od ovih nacina mene odvojio od ostalih ribolovaca pa i od vas "cistokrvnih musicara" kao i od tog gospodina sto peca na primitivan nacin,iskljuci se iz svega i uziva.....opet duzim....izgleda da ne moze ovo kratko da se objasni...
ma shvatio sam ja to odavno nego htedoh da se nadovežem na pec, ako je i taj prvi na šest metara opet je preblizu mislim na daljinu, opet se svodi na dužinu štapa..............za mene je i to mušičarenje skladno izveden zabačaj tj. pravilno na 6 m, a za nekoga to jednostavno nije ne računa se ništa ispod dvadeset, to je poenta......................alp je napisao(la):Ne gadjaju na 4 nego na 6 metara. I stos nije u samo u pogadjanju nego u pogadjanju nakon 5-6 zabacaja u prazno s pravilnim loopovima. To samo izgleda jednostavno.