CTS Affinity MX

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Gotov :) slike ovih dana. Drmao sam ga na suvo i po mom misljenju bice ubica za Gradac  :tbumb:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ti se baš ozbiljno spremaš, još samo da te snabdemo muvama.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Samo udicama muve cu sam da navezem :p al uvek dobro dodje sugestija  :D stap je inace 480-4 radjen namenski za SUVU za Gradac :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
za takmicenje ti ne treba taj stap  :nowink: ponesi neki od min 9 ft , jos bolje preko 10 ft . sto duze to bolje  ;) nema lepote bacanja na takmicenju . samo sto vise riba da se uhvati  ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Samo udicama .... ja se ubih tražeći ali ono što mi treba je svuda "out of stock"  :mad:  Danas sam morao na silu da uzmem neke OWNER i opravim kojeg strimera.

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Stap MX u konfiguraciji 490 je svestran suva mokra nimfa, baca sve kako hoces,sa vode preko glave, to za SUVU mozda u konfiguraciji 840 zbog duzine, ovo pisem da svako ko razmislja o MX u proba stap, iznenadice se.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
rango je napisao(la):
Stap MX u konfiguraciji 490 je svestran suva mokra nimfa, baca sve kako hoces,sa vode preko glave, to za SUVU mozda u konfiguraciji 840 zbog duzine, ovo pisem da svako ko razmislja o MX u proba stap, iznenadice se.
rango , na reci poput gradca isto ima da pecas ti na takav stap i ja na leskovu motku u istoj duzini . ovo sam figurativno napisao , nadam se da razumes ? na takvim rekama apsolutno je nebitno na kakav stap pecas . jedino imas prednost pri nimfarenju ako je duzi stap

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sale naravno nisi u pravu. Ne radi se o reci vec o filingu sa stapom. Niko nikada nije pomislio na efikasnost jer to vrlo malo ima veze sa priborom.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ma razumem te sta pricas i slazem se da efikasnost nije uvek presudna za izbor pribora , ali na vecoj vodi dolaze do izrazaja karakteristike stapa i povecavaju efikasnost . reke poput gradca su ti rolkast na relativno kratko, par jednostavnih zabacaja sa vode i gde moze za suvu preko glave ...i to je to . tu je bitno da se lepo puni stap sa malo kanapa i nema mnogo matematike .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma Sale Gradac je poput najveceg broja salmonidnih reka kod nas. Dakle za stap za Gradac se moze reci da je najblizi univerzalnom. Vece reke kod nas uglavnom nisu salmonidne, uz par izuzetaka Drine i Lima.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
pa nije taj CTS  valjda samo salmonidni stap ? :D hteo sam da kazem da bi mnogo vise paznje poklonio karakteristikama stapa pri izboru pribora za dunav nego pri izboru pribora za josanicu . kako se voda smanjuje gubi se potreba za dobrim karakteristikama stapa . naravno ostaje sto ti rece filing jer nije isto na leskovak i na CTS  :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ovaj 480-4 sam isključivo uzeo zbog Graca jer sam kao mladji love i na Gracu stalno pizdeo kad se zavucem u granjepa mi štap od 9 fita dugačak i uvek mi je tih 30 cm pravio problem.Imam 9 fit a #5 imam sad 8 fit a #4 imam još jednu #5 od 9 fit a a sad ću da proverim na vodi ovaj MX i onda ću već 10.6 fit a #3 za Nimfu i sledeće republičko :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Uvek tih 30cm pravi problem :hammer: :hammer:

Marić se sprema kao za himalaje,a skoro da mi se javlja da ni ove godine neće mrdati mnogo dalje od terase na šarenom platnu i kotlića koji u datom momentu budu u opticaju.

Vrh Dno