CTS Affinity MX

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
eko je napisao(la):
Carinik po samo njemu znanom principu procenio je vrednost robe na 12801 dinar.

Nije samo njemu znan princip vec opsti princip o kom sam vec pisao. Najskuplja cena na netu pa izvolte...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Pa ti vidi.. jeftinije da je narucio uz mistpoola..

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Pih izgleda da vreme nece dozvoliti odlazak na Drinu ovaj prvi,a ni drugi vikend,te se nadam da ce makar u novembru biti neki dobar vikend da se proba novi MX specijal Drina edition koji ce nenadano umesto za Novu godinu stici ranije ,koliko do kraja ovog meseca.
Baki uskoro ces imati prilike da probas  :D a i ja  :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
pa da se ljudi oko mene ne smore sto ne mogu da zabace toliko,ovako sa MX-om im dajem sansu  :hammer:
salim se bio bi prejak

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
Novogodisnja rasprodaja stapova, pozovite nas samo danas, sutra, prekosutra....ko nas pozove(Maric, neba)...kupovinom jednog SAGE ONE stapa 906-4po simbolicnoj ceni vi dobijate 2(dva )stapa ....
Pozovite nas
Spremni smo na sve dogovore, dijaloge, monologe, diskusije....pivo!!!!Hehehehehehee
p.s....isporuka do Novogodisnjih praznika/ a ako narucite 1+1 imacete EXTRA popusta kod kupovine osralog pribora(FT, FC i gazenje)..hehehehege

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Obzirom da puno lipljena spada sa udice na Drini, ovo je logičan izbor.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neba je napisao(la):
pa da se ljudi oko mene ne smore sto ne mogu da zabace toliko,ovako sa MX-om im dajem sansu  :hammer:
salim se bio bi prejak

Da bi bio prejak mozes da sudis samo da si ga probao. Umeju dosta da se razlikuju stapovi klase 5 i 6 u ponasanju, nacinu savijanja i slicno. Sve u svemu iskustvo iz poznavanja varalicaraca je apsolutno neprenosivo na musicarce. Cak je vrlo tesko naslutiti kako se ponasa stap sa razlicitim strunama dok se ne proba. Sve u svemu potrebno je da ti prodje gomila stapova kroz ruke ali u probi sa mnogo tipova strune da bi mogao da priblizno procenis stap na suvo.

Mozda si mogao da razmislis o Revo Salt u konfiguraciji 9' 6wt obzirom da je direktan naslednik Affinity S-a a ta sestica je bruka nad brukama.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
I ja sam mu predlagao X ali Neba je hteo MX.. Ma bice to bombona :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma evo i ja jedva cekam da probam, a Nebu ume dobro da usere kad narucuje blank :D. Doduse za varalicarac ga bas i nije usralo :hammer:

Ali znam jos jednu stvar a to je da sklapanje stapa prepusti nekome ko ima podosta iskustva sa musicarcima a ne Mikiju. Naravno nista nemam protiv Mikija ali mislim da ne posvecuje dovoljno paznje musicarcima, uradi zanatski kao i sve ostale. Radojica Pop vam je tu na forumu. Radi brzo, jeftino i iznad svega pouzdano da ne pominjem njegovo iskustvo sa musicarskim stapovima, znanje u prakticnom ribolovu i bacanju. Mislim kao da hocete 'leba peko pogace :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Moj sledeci stap radi Radojica al prvo idemo u kafanu da mu ja sve lepo objasnim kako I sta..Nece se usreciti pored mene ima da mu presedne  :hammer: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Za tebe ce pop popovsku tarifu. Sto vise das manje se osramotis. Ima sve javno da bude... pa da vidis kako ce da ti naplati rucni rad :D

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Moj sledeci stap radi Radojica al prvo idemo u kafanu da mu ja sve lepo objasnim kako I sta..Nece se usreciti pored mene ima da mu presedne  :hammer: :hammer: :hammer:

Dobices bolji stap ako pustis njega da uradi kako on misli. Mislim dokazano veze nemas o tome :hammer: :hammer:

Vrh Dno