CTS Affinity X

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
http://www.rioproducts.com/fly-line-selector/ idi ovde i vidi sta ce ti preporuciti

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
simpson H je napisao(la):
Ma pusti ti te likove iz CTS-a kad ne umeju da naprave dva ista blanka.  Uostalom videces kad tebi i Nebi stignu MX.

znaju oni da naprave isti ,nego malo previse kenjaju sa tim prepravkama,ali srecom posalju ti broj dizajna pa mozes isti naruciti
sad se postavlja pitanje dal da rizikujem sa nekim novim dizajnom i profitiram kao sa 18icom ili naruciti ko Maricev ,pitanje je veliko  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Elite SD dizajn 1.5 dva komada oba razlicita pa cak i po tezini blanka :D, dva komada 1.1- dva razlicita totalno. Teorija kaze tako kako ti rece, posaljes im broj dizajna, ali praksa totalno drugo a blankovi razliciti.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
e pa simpsone ja nisam imao takva iskustva,a znas i sam da mi je ovo 7 cts po redu

jeste li merili tezine blanka da to ustanovite iz istih serija?

posto sve blankove koje sam ja merio su se gadjali u 1g

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Merili naravno pa ne mislis valjda da sam nesto odprilike. I da, Elite SD 90g serija 1.45 donji deo i SD 75g 1.5 gornji deo boli glava stap, pasuju idealno delovi. Zatim Bay caster 120g donji deo i Elite SD 90g gornji deo stap boli glava bolji pojedinacno i od 120gramca i od 90 gramca :D

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
nisam naglasio blankove ,ili ste merili gotove stapove  :D

sve u svemu nebitno kada vidim jos neki blank koji je toliko savrseno uradjen u svakom pogledu,onda cu da se prekontam na drugu firmu  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Zamislite Maric me ceka na Adi da probamo stap, sad cu da ga pustim malo da ceka i da se kuva :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Evo bili smo na Adi probali sve i svasta ali ovi mladji ce da pricaju koja je kombinacija najbolja.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Da ne zaboravim, ono sto je interesantno ove serije Affinity X nisu kao starije serije. Petica je prilicno realna petica dok je stari X bio petica koliko je i Sage XP bio u svojoj klasi. Cak je X bio dosta blizu ponasanja XP-a kruceg vrha. Ovaj sadasnji je ili Maric "usrao" sa opremom i pakovanjem ili je blank sasvim drugaciji od starog.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
U kom smislu"usrao"....kakav ti je????
Valjano uradjen ili ce biti "teraj Jovo nanovo"  :nowink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ovako sto se tice kanapa probani su Rio Gold #5, Guideline Highwater, MED #6 i (Varivas) jebem li ga koji.
MED #6 je otpao jer je pretezak za stap ( leti kao blesav ali kad se proba na vodi ipak je pretezak kad se dize sa vode )
Highwater je extra kanap ali ja imam problema kad izbacim glavu i jos koji metar runingline-a da drzim u vazduhu tj nestabilno mi deluje.
Varivas se kao i Rio Gold pokazao OK nijanse su u pitanju.
E sad sto se tice stapa verujem da dosta ima do mog bacanja koje iskreno receno katstrofalno ( Gradacko pecanje uzelo danak ), Simpson je izneo svoje misljenje mada se i meni cini da je negde u vrhu glindzaviji tj meksi, moguce da je do opreme ili kod rasporeda karika ali jebem li ga sad ili je ipak blank takav kakav je i mozda su starije serije su bile sa krucim vrhom.Ne znam sa kojim stapom bi ga uporedio.
Teraj Jovo nanovo u ovom trenutku tesko da ce biti mada u glavi imam jedno prekomponovanje sa rasporedom karika kao kod Z Axis-a :)

Vrh Dno