CTS Affinity X

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I cini mi se tj moje subjektivno misljenje da bi mu pasovao npr Rio Gold za pola klase jaci da bi to bio pun pogodak :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa uzmi odna RIO Gold #5,5  :whistle:  Nemoj samo da napraviš Frankenštajna od tog štapa.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E jebi ga sad Baki..pazi sto se tice stapa meni odgovara..ja sad samo treba da poboljsam bacanje.Simpsonu nije legao iako je ispucavao celu strunu od 32 m  :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Islo bi jos 3-4 m bekinga da nije stao stao nogom na njega  :hammer: :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maricu, sta ti je falilo da kupis neki obican sto bi se reklo normalan stap i da pecas . veruj da uopste ne razumem sta ti uopste radis ? budzis stapove meris blankove i cepidlacis oko izbora kanapa ? bas uopste ne kapiram cemu sve to  :blush:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E moj Sale ima ljudi koji su budale  :hammer: :hammer: :hammer:  ali zadovoljan sam uradjenim

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nije mu legao i ispucao 32m + stao nogom na beking...... Kolko ispucava kad mu legne?  :doh:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mani se ćorava posla, ako tebi odgovara i zadovoljan si, zajebi ponovno budženje.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma kakvi budzenje..to ce biti nekad za par godina..kad mi dune da ga prekomponujem i dam mu malo sminke i starog sjaja :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Da se razumemo, stap je odlican za ribolov. Odlicno i pedantno uradjen ali ja sam ocekivao da bude blizi dalekometnoj artiljeriji obzirom da je takav bio prethodni X koji sam probao. Drugo, ja stapove gledam drugacije obzirom da sam ih gomilu probao.
Po meni najbolje ce mu leci novi Varivas jer ima kracu glavu ali znacajno agresivnijeg tapera. Ne big kod stapa nista dirao jer ponavljam da je idlican za ribolov. Samo bih na Maricevom mestu prodao taj MX 4 koji mu ne treba ni za qrac pored ovog X koji je univerzalan. Pre bih gledao neku sesticu za Drinu...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ima smisla..Mada sam ja navikao da pecam na Drini sa #5 u pm, mada je sa #6 mnogo lakse tj manje se umaras nemas laznjaka nego podignes strunu i sibnes.Probacemo ga malo vise ove godine na Drini pa cemo da vidimo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hahaha. Ja sam se samo zezao sa njima. Trudio sam se da ne gazim.beking. malo protresao mog 3zone-a i zakljucio da mu varivas pa rio leze ekstra i da mi bolji stap jos ne treba.....

Nekih slika od danas cu da izbacim kad stignem.... imam i video klip kako maric baca al to je vec za spansku musicu :)

Vrh Dno