Slušaj, sve je oko odnosa cijene i onoga što za to dobijaš, niko ne kaže da ne vrijedi ništa, pa čak i za većinu mušičara vrijedi da uvijek postoji nešto bolje i za čim potajno maštaju. Siguran sam da se i s tim može loviti, ako si slabije platežne moći i ovo dobiješ jeftino uzmi, pa kad ga prevaziđeš, a to ćeš osjetiti, traži noviji.mgoran je napisao(la):OK Sve mi je jasno. Znaci ne vredi nista.Potrazicu nesto drugo. :'(
oholi je napisao(la)::respect: za post. samo stap i kanap moraju da budu dobri. ja kad pecam izvucem koliko mi kanapa treba i cekrk jedva da koristim dok ne krenem kuci i namotam kanap
Gdje bi "mahao" koja voda ,koje ribe... fali informacija za preporuku .mgoran je napisao(la):Stap i cekrk kostaju zajedno 50 eura, ali posto stap nije bas dobar trazicu nesto drugo. Ima li neko neki savet za stap? Naravno da odgovara cena i kvalitet.
nije cilj(bar ne meni)uhvatiti ribu,cilj je provesti kvalitetno dan uzivati u prirodi i pobeci od svokodnevnih problemasimpson H je napisao(la):oholi je napisao(la)::respect: za post. samo stap i kanap moraju da budu dobri. ja kad pecam izvucem koliko mi kanapa treba i cekrk jedva da koristim dok ne krenem kuci i namotam kanap
Nista nije tacno sto napisaste.
Ne mora ni stap da bude dobar ni kanap ni cekrk. Moze da se peca i iz ruke ako gledamo da je jedini cilj uhvatiti ribu.
Moze da se gazi i bos ili u patikama, ni cizme nisu neophodne.
Samo ja mislim da iskrivljena slika koju pojedinici prenose ne doprinosi nicemu sem podsmehu.
Ako neko nosi kombinezon i cipele jer ne zeli da mu se obare jaja i da se izlomata na klizavom kamenju, taj se proglasava manekenom? Ako cekrk sluzi samo da nosi strunu zast ne kupite motalice plovkaroske, bas je fora. Jos bolje nalepiti neki nosac na spulnu koju dobijete uz fly line i nositi tako. Milina.
I nije bas previse pametno javno se hvaliti kupovinom robe sumnjivog porekla.