D.A.M

mgoran

Junior member
Učlanjen(a)
25.01.2009.
Broj reagovanja
0
Jel vredi nesto ovaj cekrk ???

Prilozi

• DSC01523 [1024x768].JPG
    DSC01523 [1024x768].JPG
    224,3 KB · Pregleda: 303
  • DSC01519 [1024x768].JPG
    DSC01519 [1024x768].JPG
    196,4 KB · Pregleda: 296

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Uzimaj posluzice sigurno,nece da se baci a kada dodje vreme doci ce i bolji... ;) ;) ;) ;)

mgoran

Junior member
Učlanjen(a)
25.01.2009.
Broj reagovanja
0
A koliko para vredi polovan u kombinaciji sa polovnim stapom

Prilozi

• DSC01527 [1024x768].JPG
    DSC01527 [1024x768].JPG
    132,9 KB · Pregleda: 287
  • DSC01526 [1024x768].JPG
    DSC01526 [1024x768].JPG
    157,2 KB · Pregleda: 264

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Koliko vredi teško je proceniti. Verovatno je kombinacija kupljena negde oko 1985 godine. Ako ćeš sa njim ribu da loviš - možeš, ali savremeni grafitni štapovi su ipak mnogo lakši, brži i bolji. Ako kupuješ po meni bolje kupi savremenu opremu. Ovaj je već vredniji kao uspomena i sećanje na neka druga vremena

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ja bih ga uzeo pa na zid, ispod njega staviš pletenu košaru i već imaš dopola ukrašenu mušičarsku sobu.

mgoran

Junior member
Učlanjen(a)
25.01.2009.
Broj reagovanja
0
OK Sve mi je jasno. Znaci ne vredi nista.Potrazicu nesto drugo. :'(

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
mgoran je napisao(la):
OK Sve mi je jasno. Znaci ne vredi nista.Potrazicu nesto drugo. :'(
Slušaj, sve je oko odnosa cijene i onoga što za to dobijaš, niko ne kaže da ne vrijedi ništa, pa čak i za većinu mušičara vrijedi da uvijek postoji nešto bolje i za čim potajno maštaju. Siguran sam da se i s tim može loviti, ako si slabije platežne moći i ovo dobiješ jeftino uzmi, pa kad ga prevaziđeš, a to ćeš osjetiti, traži noviji.
Boj ne bije svijetlo oružije...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
kvalitet cekrka uopste ne utice na ulov.meni se licno svidja .isto kao sto mi se vise svidja ford mustang iz 68. nego bilo koji auto.tvrdim ti da je kupovina skupog cekrka bacanje para.bitan ti je samo stap a cekrk ti sluzi za lagerovanje strune.
ja imam cekrke koji vrede po 250e a ni jedan nisam platio vise od 50e.cak je i 50 e mnogo kada pogledam od cega se sastoje,malo aluminijuma i jednostavna kocnica.
zaradjujem dovoljno,dosta iznad proseka srbije ali.........koristim gumene cizme jer su jeftine i ako ih iscepam bas me briga,imam prsluk koji je placen 10e,ali je zato lagan i moze da stane u saku,kutijice pravim tako sto prepravljam obicne(necu da dam 20 i vise evra ).ali zato za stapove ne zalim,jer stap mora da bude vrhunski.necu da izigravam manekena na reci .na vodu ne idem da me neko vidi vec samo da pecam.
moj ti je savet da za male pare kupis taj cekrk i da cekas da naleti povoljno drugi

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
:respect: za post. samo stap i kanap moraju da budu dobri. ja kad pecam izvucem koliko mi kanapa treba i cekrk jedva da koristim dok ne krenem kuci i namotam kanap

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
:respect: za post. samo stap i kanap moraju da budu dobri. ja kad pecam izvucem koliko mi kanapa treba i cekrk jedva da koristim dok ne krenem kuci i namotam kanap

Nista nije tacno sto napisaste.

Ne mora ni stap da bude dobar ni kanap ni cekrk. Moze da se peca i iz ruke ako gledamo da je jedini cilj uhvatiti ribu.
Moze da se gazi i bos ili u patikama, ni cizme nisu neophodne.
Samo ja mislim da iskrivljena slika koju pojedinici prenose ne doprinosi nicemu sem podsmehu.
Ako neko nosi kombinezon i cipele jer ne zeli da mu se obare jaja i da se izlomata na klizavom kamenju, taj se proglasava manekenom? Ako cekrk sluzi samo da nosi strunu zast ne kupite motalice plovkaroske, bas je fora. Jos bolje nalepiti neki nosac na spulnu koju dobijete uz fly line i nositi tako. Milina.

I nije bas previse pametno javno se hvaliti kupovinom robe sumnjivog porekla.

mgoran

Junior member
Učlanjen(a)
25.01.2009.
Broj reagovanja
0
Stap i cekrk kostaju zajedno 50 eura, ali posto stap nije bas dobar trazicu nesto drugo. Ima li neko neki savet za stap? Naravno da odgovara cena i kvalitet.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
mgoran je napisao(la):
Stap i cekrk kostaju zajedno 50 eura, ali posto stap nije bas dobar trazicu nesto drugo. Ima li neko neki savet za stap? Naravno da odgovara cena i kvalitet.
Gdje bi "mahao" koja voda ,koje ribe... fali informacija za preporuku .

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
oholi je napisao(la):

Nista nije tacno sto napisaste.

Ne mora ni stap da bude dobar ni kanap ni cekrk. Moze da se peca i iz ruke ako gledamo da je jedini cilj uhvatiti ribu.
Moze da se gazi i bos ili u patikama, ni cizme nisu neophodne.
Samo ja mislim da iskrivljena slika koju pojedinici prenose ne doprinosi nicemu sem podsmehu.
Ako neko nosi kombinezon i cipele jer ne zeli da mu se obare jaja i da se izlomata na klizavom kamenju, taj se proglasava manekenom? Ako cekrk sluzi samo da nosi strunu zast ne kupite motalice plovkaroske, bas je fora. Jos bolje nalepiti neki nosac na spulnu koju dobijete uz fly line i nositi tako. Milina.

I nije bas previse pametno javno se hvaliti kupovinom robe sumnjivog porekla.
nije cilj(bar ne meni)uhvatiti ribu,cilj je provesti kvalitetno dan uzivati u prirodi i pobeci od svokodnevnih problema
od prvog juna pocinjem da gazim moravu u patikama i nema lepseg osecaja
u cizmama nemogu da mi se obare jaja jer su izmadju cizama :D
a voleo bi da mi objasnis cemu jos sluzi cekrk osim kao balans i magacin ?

Vrh Dno