Danas nisam mušičario

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Bio sam na vodi al... prizor smeća na obali oduzeo mi volju za mahanjem, uzeo sam vrećicu pokupio smeće sa par mjesta i otišao kući, znam da jedna lasta ne čini proljeće al će možda nekome ubosti oko da su ta mjesta sad čista a ne u smeću.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Danas sam pošao na mušičarenje, a zamalo da već budem prilepljen za banderu. Usred grada mi je izleteo neki šraf koji drži prednji točak mog izdrndanog Yuga i samo me je sreća spasila od prevrtanja i teških povreda.
Hvala Bogu, netaknut sam, kao i moravski klenovi, kojima je takođe pretila loša sreća.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Danas sam pošao na mušičarenje, a zamalo da već budem prilepljen za banderu. Usred grada mi je izleteo neki šraf koji drži prednji točak mog izdrndanog Yuga i samo me je sreća spasila od prevrtanja i teških povreda.
Hvala Bogu, netaknut sam, kao i moravski klenovi, kojima je takođe pretila loša sreća.
I još kažu da je pecanje miran i tih sport, a ti skoro pogibe brate Mixe...  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Gogo je napisao(la):
I još kažu da je pecanje miran i tih sport, a ti skoro pogibe brate Mixe...  :doh:

dobro si prošo mix, fala Bogu!

"I još kažu da je pecanje miran i tih sport" ... hah samo kada se setim moje expedicije u rumuniju  :D :nowink: :doh:

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1

Dobar je osjećaj kada se izvućeš iz opasne automobilske situacije   :blush:  Jučer sam i ja imao jednu takvu - rano ujutro, po debeloj magli i mraku, slušajući glazbu i razgovarajući s kolegom, precijenio sam svoje vozačke sposobnosti i zanemarivši dva znaka (oštar zavoj udesno i ograničenje brzine 30) sa preko 80 uletio u taj zavoj. Samo su nas ABS i prisebnost spasili da umjesto zvanja vučne službe nastavimo dalje na ribolov, ostavljajući za sobom samo tragove guma u mekanoj, kišom natopljenoj zemlji, dok smo se izvlačili iz plićeg dijela kanala.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ni danas ni juce ni ... Odavno nisam otisao na vodu. Osecam da mi to uzasno nedostaje. Neka jebena praznina se stvara. Zbog moje neodgovornisti i cinjenice da sam poceo da lovu (tesko zaradjenu  :doh: ) sprcujem na neke drugacije stvari, nemam ni opermu za gazu. Nazalost kako stvari stoje tek na prolece  :'(

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
I ja sam svoj pribor davno okacio o vrata. Nemam ni vremena ni para za aktivnosti na vodi, okupirale su me neke druge stvari a musicarenje je palo u drugi plan.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
A sto se tice saobracajnih situacija i ja sam imao dozivljaj skoro.

Vozim rendzu i jedna budala iz suprotnog pravca pocne da obilazi na nekih 50-ak metar od mene. Stari, prejebani BMW sa nespravnim kocnicama. Videvsi da se zajebo covek pocne da koci, sav prebledo i usran od straha pretisnuo je kocnicu i ne skrece ni levo ni desno vec pravo u mene. Srecom da sam bio toliko pribran da sam pobegao sa puta u zadnjem sekundu, da me ne odnese budala a on je nastavio da koci jos jedno petnaestak metara i zamalo da se slupa u kamion koji je isao iza mene. JBG covek mora da bude priseban u takvim situacijama.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
u bre laki trosis para na sto musicarenje nije  :nowink: ... izbrisi to da ti ne dam minus  :D ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Dr. Lucky je domaćin-čovek. Kreči zidove, lakira stolariju... sređuje svoju malu klopku za egzotične p(t)ice.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zamislite, danas nisam mušičario, nego varaličario. :puke:
Mali eksperiment, ništa strašno.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Glupi eksperiment, jer mi je teško da otkrijem koliko štuka ima u ogromnoj reci, ako ne provrtim neku "metalurgiju". :puke: Ništa ne brini, varalicu bacam 1-2 puta godišnje i to, uvek iz eksperimenta. :wacko:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hehe... velike reke i velika jezera znaju biti opaka stvar  :yeswink: ja evo več 5 godina nisam bacio varalicu...ništa osim muve...uf lažem, jednom sam samo zabacio jednog silikonskog šada tek toliko da pokažem rođaku kako se to radi.  Par namotaja da mu pokažem kako da ga vodi i prepustio mu da ga izvuče van. Bacao je on to nekoliko puta i pade kalifa od 2,5kg (beše to na jednoj "ulovi i kolji" vodi na koju ponekada odem samo zbog želje mojih bližnjih).

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas nisam mušičario, a ko zna kada ću, klinci mi zaradiše ovčije boginje :mad:

Vrh Dno