Danas radim .!?

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Umirem,ali samo do 5. juna kada sledi i moj poslednji odgovor ???

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Pa moglo bi se reci,samo cekam izvestaj iz Beograda..

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Tako je brate otkaz,i sam sam ga davao nekoliko puta,ovi kvazi-privatnici jesu najgori sljam,cast izuzecima.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ne spominji samo te privatnike sto bi da im neko crnci dan i noc a kada treba da se da lova onda sledi: pa znaš kako je, bit če sutra ujutro, jel može samo toliko pa onda posle još toliko, ili ti se usudi reči "samo na pare misliš"  :nowink: :doh:... normalno, nisi došo raditi za eksere ili zbog društva, nego zbog para brale. Ili još se usude govoriti o nekom uspehu, kao raditi za uspeh a ne za lovu  :p lako je punom guzom kakati... zato ja ne radim više za takve mada znam kako treba sa njima...nikako ne dozvolite da vam budu dužni jer onda misle da mogu tako napred i gaze jadnu raju...odo ja u offt., ali sta da se radi, priroda razgovora me povukla za jezik  ;) :D ne mogu da krijem ogorčenje nad takvim exploaterima.

Što se tiče mene, ja u petak idem da vidim neki novi posao za više love, pa ako je šta bolje, ovima gde sada radim dajem čizmu  :smoke:

U ovom teškom kapitalizmu između poslodavca i radnika je uglavnom velika borba (ako nema sinhronizacije i obostranog zadovoljstva) "tuj" se ide "koj" če koga više da iskoristi  :blush: al' tako je.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja danas šljakao od 8am do 6pm.  :doh: Istina, ona 2 prekovremena sata će biti adekvatno plaćena - x1.3, po zakonu.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Naravno - po zakonu je valjda 1.23 ili 1.3. Nedavno smo se pogodili da radimo prekovremeno za x 1.7, ali nema više...  :(

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ma ko jos postuje zakon, u vecini slucajeva je x0 a ako se bunis moze da ide i u minus  :'(.

Vrh Dno