Danas radim .!?

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Terzo, ajd neki izvestaj sutra posto planiram da izadjem na Moravu u nedelju (ako nesto ne "iskrsne" do tada).

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lepo je biti doma a da ti se taj slobodan dan placa 80% :D danas sam uzo slobodan dan (koristim jednu subotu) i uradio jedan razgovor za drugi posao za vecu paru. Bomo videli, bilo dosta kandidata  :blush: Posteno sam poceo da razmisljam o tome da uradim ispit za kamion i tako da si služim lebac. Goleme su to pare ako se vozi i izvan maticne zemlje.  :yeswink: 2000 - 3000€  mesečno :D

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
jbg ja radim i sutra, ali nedelja je moj dan.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
a ja evo bio u firmu da razdužim alat. Pre dva sata mi javiše da su od svih kandidata izabrali mene  :D eto, u ponedeljak nova firma, za koji € malo viša plača i malo čistiji posao.  :) poželite mi sve najbolje  :lol:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
OD SRCA SEBASTIJANE,I DA SI OKRUZEN MLADIM REFERENTICAMA I SA PO KOJU SEFUCU  :yeswink: :yeswink: :yeswink:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
:D :D :D Lepo ti zeli Fox (samo zena da ti ne sazna)

Cestitam  :tbumb:.

Slovenijo rajska zemljo. Ovde kad bi ostao bez posla bio bi min. 2. godine na birou do sledece prilike.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
sebastian je napisao(la):
a ja evo bio u firmu da razdužim alat. Pre dva sata mi javiše da su od svih kandidata izabrali mene  :D eto, u ponedeljak nova firma, za koji € malo viša plača i malo čistiji posao.  :) poželite mi sve najbolje  :lol:
Sebastiane, ja ti želim da posao bude manje naporan, a evri da se brže množe, jer je tvoj Bled epicentar mušičarenja u Sloveniji. Skup je ribolov tu, a koliko vidim, ribe se šetaju duž reka i kao da kažu. "Daj evre za dozvolu Sebastiane, pa da odmerimo snage."
Evo i ja, iako primam lovu za ranije zasluge, kao penzioner, moram malo da radim kao dadilja.
Nego, ima li neko iskustva u bežanju sa posla? Iz priča starih ribara, shvatio sam da je najvažnija sposobnost ribolovca da izbegava posao. Šta se radi, bolovanja, odmori, izgovori...? ???

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Nego, ima li neko iskustva u bežanju sa posla? Iz priča starih ribara, shvatio sam da je najvažnija sposobnost ribolovca da izbegava posao. Šta se radi, bolovanja, odmori, izgovori...? ???

Mozda u drzavnim firmama, kod privatnika jok.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Mixmaster je napisao(la):
Ma mani ti pos'o,kako bezis ti od kuce sada,aj'kazi i meni,ja sam ga nesto ufitiljio sa ribolovom.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
...napreduje se,napreduje...bravo Sebastiane :tbumb:

mene zajebali medjusmenom pa sam do 5 na poslu,a onda pravac topla Morava i ladjenje damu...
...neverovatno ali sam ponovo dobio volju da vitlam posle skoro 3 god!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:) fala momci! Do sada sam imao samo dopodnevne poslove sada idem na trosmenski. Popodne i nocu ako se radi vise je placeno...ali jos uvek cu morati da se debelo znojim da dođem do posla plačenog barem 800€ a tek 1500-2000€ e to može da traje još par godina ako mi se ne osmehne sreča pre i uspem neke stvari na kojima več dugo radim. U sloveniji uvek može da se nađe posao (fabrike, privatnici, građevina...). Uglavnom su plate od 450 - 600€ mesečno. To što se govori da je ovde prosek 1000€  :nowink: u praksi i u realnom životu baš i nije tako, dok samo na papiru tj. nekim suhim kvazi-statistikama jeste. Ako hočeš da radiš i ne biraš mnogo onda ima posla...tako je ovde. Kada bi čekao da dobijem posao u mom stupnju izobrazbe čekao bi još barem 5 godina  :blush: (verovatno), a tražio sam i još uvek radim na tome.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Srećno na novom poslu Seb :tbumb:
Da zaradiš dovoljno para koliko misliš da ti treba i da budeš zadovoljan poslom!

Što se tiče kamiondžisanja, znam lika čiji buraz radi to u USA. 1milj=1$, a ti računaja da se vozi po 1000 milja u proseku po turi.  ;)

Vrh Dno