Danas sam kupio...

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Maricu ,sad si skoro kompletan za gradackog lipca,jos samo da stignu veevusi u bojama koje lipac na Gradcu voli ihhhh najebali su lipci gradacki  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Maricu znam mnogo vise mesta gde ga ima, 5-10.... ali to je mazohizam. Samo ako ga vidis ima smisla.....ovako tesko. U jatu je na dva mesta bio da sam video. Ostalo nisam siguran. Mada ove godine ce ga biti vise nadam se. Nadam se da ce se i izmrestiti

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pa sad ide mrest. Taman ce neko da snimi mesta gde se mresti i eto. Posle ga tu jurimo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Maricu mrest je jos ispred nas....

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
78
Za svakog ciljano ulovljenog na ovaj stap lipljena od mene imas prase!!!Peceno...i gajbu piva pride..Litar sljive ladne, u Gradcu ladjene za aperitiv..
Evo odustajem od stege,i onako je bio cim i znao sam da ces se upecati..(narucio sam Marka Pola od C&F-a  :tbumb: ) duplo je jeftinije tako da ce biti i za prasice...ako me ves budes nenadano iznenadio ulovima!!??

p.s...........ako ga ne ulovis, oblacis dres Crvene Zvezde i setas se po Gradcu i pevas navijacke pesme pomenutog kluba, osvajaca KUP-aShampiona 1991.god...moze???
Pusa, kiss, kiss...cmokic

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Za svakog ciljano ulovljenog na ovaj stap lipljena od mene imas prase!!!Peceno...i gajbu piva pride..Litar sljive ladne, u Gradcu ladjene za aperitiv..

Ahahaah kakav si ti kralj Slavisa oci moje, znaci ispao sam iz stolice kad sam procitao ovu ponudu :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Evo odustajem od stege,i onako je bio cim i znao sam da ces se upecati..(narucio sam Marka Pola od C&F-a  :tbumb: ) duplo je jeftinije tako da ce biti i za prasice...ako me ves budes nenadano iznenadio ulovima!!??

p.s...........ako ga ne ulovis, oblacis dres Crvene Zvezde i setas se po Gradcu i pevas navijacke pesme pomenutog kluba, osvajaca KUP-aShampiona 1991.god...moze???
Pusa, kiss, kiss...cmokic

Koja se minimalna dužina priznaje?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Stani moras rok da mi das. Koliko izlazaka smem da imam. Ako ne ispunim izlaske nista od pogodbe. Ako usaglasimo izlaske I upecam ribu ti nosis Grobarski dres po Gradcu I pevas nase pesmice. Samo bice jebada naci ti toliko veliki dres  :-\ :-\

Vrh Dno