Danas sam kupio...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Ovako danas sam probao Vision Extreme stap na Adi. Proban sa Rio Gold #5 i sa SA MED #6. Sa Rio leti al sa MED-om leti ko blesavo. Ne oseca tezinu strune, mada kad sam je stavljao bio sam skeptik jer mi je stap delovao krhko zbog tezine od 72 gr. E sad videcemo na Drini kako se ponasa kad se dize struna sa vode i iz matice. Stap odlican i za vodene zabacaje i za daljinu. Univerzalac sto bi rekli.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Molio bih krajnje neozbiljne dečkiće da pomenutu MED strunu #6 vrate u najhitnijem vremenskom intervalu ponosnom vlasniku iste ili će isti biti nemilosrdno sankcionisani..pritom naplaćeni ogromni penali!!!!! Vrlo sam ozbiljan!!!! Kupite sebi igračke za Adu pa fercerajte!!!! :p

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Zvao bih te Simpse al isao sa zenom, da probam stap I popijem kafu,  a Neba me zvao I dosao na 15 min jer sam posle palio ciku ortak mi dosao iz KV. Drugi put kad se bude islo ozbiljno sa par stapova. Proto o kojoj struni pricas? Ja se ne secam da sam uzeo #6 od tebe. :p Nebin stap isto odlican :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ti si stvarno kupio stap za gradackog lipljena? Kakav si ti optimista ja ne verujem.kako inace kazu sto ti uhvatis namerno ja zivo jedem ,eventualno palim rostilj na grudima i przim :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Pero stap rodjen za gradackog lipljena. Videces :) znaci bruka.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
PROTA71 je napisao(la):
Molio bih krajnje neozbiljne dečkiće da pomenutu MED strunu #6 vrate u najhitnijem vremenskom intervalu ponosnom vlasniku iste ili će isti biti nemilosrdno sankcionisani..pritom naplaćeni ogromni penali!!!!! Vrlo sam ozbiljan!!!! Kupite sebi igračke za Adu pa fercerajte!!!![emoji14]
Kao Falji Ramadani za Zivkovica :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maric je napisao(la):
Zvao bih te Simpse al isao sa zenom, da probam stap I popijem kafu,  a Neba me zvao I dosao na 15 min jer sam posle palio ciku ortak mi dosao iz KV. Drugi put kad se bude islo ozbiljno sa par stapova. Proto o kojoj struni pricas? Ja se ne secam da sam uzeo #6 od tebe.[emoji14]Nebin stap isto odlican :)
Dobro bre Maricu, ne bih ti probao zenu brate, drug si mi. Mogao sam da probam stap :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Izloviće svih pet kojih ima
[/quote

i to onih koje je oholi izmasio. Mada sve je moguce,jos ako ga usere kao sto zna onda smo svi najebali.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Kad budem isao u svaleraciju vodim te taman da usavrsis double- houl Xaxaxaxaxaxaxa. Pero videces. Cuo sam da se prosle godine dobro izmrestio I da ima sitnih 10-15 cm pun klinac

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Ja prosle godine ni jednog malog ne ulovih. A skoro svaki izlazak sam bar jednog lipca imao.... na neke mucnike sam se bio predplatio.... cak sam par drugara vodio da se upisu. Svaki je uspeo..... tebe necu. Predobro mi izgleda zamisao tebe u crveno belom dresu i halterima hahhahhhaha

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Ja znam lika koji je uhvatio 10-20 kom na jednom mestu I necu ti reci gde I ko je a on nek se javi ako hoce

Vrh Dno