Danas sam kupio...

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Seb, cestitam na kupovini, odlicno si se castio...  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala :) ...danas sam ga krstio u jednoj recici loveci neke sitne pastrmcice... milina za gazenje

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
vec nekoliko godina se neckam ocu ili necu, dobio sam i mnoge savete od iskusnijih kolegu u svetu DH musicarenja...usporedjivao mnoge stapove i uvek bi se vracao ovom...i tako svake godine u priblizno isto vreme pre nego se otvori sezona na mladicu ja mucim muku... ocu ili necu... i tako ovaj ili onaj...  dve godine u nazad sam se u poslednji moment predomislio i odustao od kupovine.... prosli petak navece nakon nekoliko filmova gde lese neke stilhede i velike pastrmke dh motkama mi pukne film i kanio se da konacno i ja udjem u DH svet. Ok ovo je switch ali to je vec dh svet... ne lovim na ogromnim rekama i distancama tako da  ce switch biti prava stvar...

devetka je u pitanju ;)

Prilozi

• tfo dcs.jpg
    tfo dcs.jpg
    67,1 KB · Pregleda: 213

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Lepo..neka ta sluzi dobro za slike I mladice ne sumnjam da ce biti prema tome...cekamo

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Lepa motka. I mene privlaci DH ali kod mene nema ni vode ni ribe za tako nesto ali ko zna...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala momci....I ja se nadam da ce bude nekih mladuljaka, prosle sezone sam ispusio...ni udarca  :mad: ma najveci je problem biti slobodan u pravo vreme...najbolje dane sam ja morao da radim...lovio sam bas po negativnim uslovima I tih dana bas je niko nije ulovio na celom potezu reke. Lakse je onima koji mogu da je love skoro celu godinu I da mogu biti na vodi kada treba biti. Ove sezone moram poceti jos ranije dok ne padne sneg I ne pocnu varalicari da oru na sve strane.

drogi, u NS na Dunavu bi se fino mogo igrati sa bucovima koristeci neki od 5 do 7 klase I mozda do 12 + fita, samo ako poznas takvu lokaciju a mogao bi I smudja na limanima sa pravilno odabranim kanapom I liderom pa da ga vodis tik od dna ili kada juri pod povrsinom. Sa manje truda vecu povrsine vode pretrazis. No, da ne pametujem, ionako nemam bas nekog pojma I tu mogu samo da sutim I da se ucim. Mada vidim verovatno ce se desiti I u buducnosti da cu uzeti jedan svic peticu za pastrmku ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala Neso, na to sam stavio po njihovoj preporuci kanapce AFS i spey versi lideri od sest stopa za tu duzinu stapa...pa malo da frljam lakse strimere skandinavskom tehnikom...a za teze posle nekog vremena cu da probam I Skagit glave. Polako, novi svet je to za mene.

#9 i 11 stopa
http://www.tforods.com/fly-fishing/rods/switch.html#.Ui5R1ZU9Lug

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala Gogo, krstenje je planirano za drugi tedan ali videt ce mo....jucer sam doso do Save, mutna oranje zivo, onda do jedne manje recice situacija jos gora....tako da nisam ni pokusao da pecam vec sam se samo okrenuo i  nazad u auto pa kuci. Za pocetak ako sa ovim izvadim neku lepu pajkicu bit ce fino  ;)

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
U poslednjih nekoliko meseci sam trazio i kupio bas to sto mi je falilo.Nesto od materjala je kupljeno u USA a nesto u severnoj Evropi..Pogotovo mi je drago sto sam nasao makaze sa oprugom.
Pozdrav.
Marko.

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Već je ovjeren sa pastrmkom na rijeci Lašvi.

u0lc.jpg

8jg8.jpg

1owd.jpg

cyd8.jpg

fh17.jpg

qa71.jpg

2euf.jpg

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Odlican stap, ja sam prezadovoljan sa njim.
Samo sto je moj duzine 9,6 jer nigde nisam mogao da nadjem 10'.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
#3 nije za Ribnik, Zdravko. Slaba je ako naidje pastrmka od par kila.
#4 na 9'6'' je vec potpuno drugi stap, bas za azdaje.

Vrh Dno