Danas sam kupio...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Danas me zena obradovala :) Pravi Drinski :)

Prilozi

• timex.jpg
    timex.jpg
    33,2 KB · Pregleda: 166

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Za 0 imamo dojavu sa brane a ovaj moze temp vode, ima sonar za lipca +50 kao i dobitnu muvu za taj dan xaaxxaaxaxxa

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maric je napisao(la):
ima sonar za lipca +50 kao i dobitnu muvu za taj dan
to su dva . a sta mu je ono trece dugme ?? :-\ mozda merac dubine kad te odnese drina ?  :D :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
danas sam kupio:

RIO Skagit Short Head od 524 greina
imagemagic.php

I takodjer Royal Wulff Ambush Fly Line #12 ili ti 500 greina
lee_wulff_ambush-hi.jpg

te jos par sitnica za vezivanje....

Eto, posto jos nisam otvorio sezonu ribolova ove godine zato sam otvorio sezonu kupovanja za ribolov  :hammer: 

Jedva cekam da stignu ovi kanapi pa da odem malo bacati makar I u mutnu vodu  :doh: :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ma ja motam tanje cigare nego što su ovi njegovi kanapi  :hammer:

Seb javljaj prve utiske kakvi su.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jeste teska artiljerija hehe...imam I jednu brzotonucu letecu glavu za jake I duboke tokove a ta je teza od ovih za skoro 200 greina heheeh a leti ko da je iz topa ispaljena a AFS koji vec neko vreme koristim je ko strik za susenje vesa ali super radi posao....lovio sam fino pastrmke strimerima prosle godine koristeci bas taj AFS 9/10 ....za malo finije pecanje bi na moj stap jos bolje pasala osmica AFS. Sada sam polako zaplivao u te vode pa sam krenuo sa malo tezim kanapima jer mi trebaju za moje strimere a za leto mozda na pocetku sezone uzmem I neki od oko 400 greina....

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Skrati taj AFS. Nikakav problem. Jel plivajuci ili tonuci?

Nego za koji si stap uzeo ovaj Skagit?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
To je za svič od 11' #9.  Po preporuci TFO tima za taj stap preporucuju kratke skagit glave do 600 greina.

Inače i jesam malo razmišljao da skratim malo onog AFSa ali sam se predomislio jer nisam siguruan.... :blush: več i sada s njim pokrivam trenutne potrebe ali čini mi se da ako bi ga skratio možda bi ga još nekoliko lepše izbacio... Taj AFS je plivajuči. Kontao sam da ga skratim sa tih 9m na 7 ili cak na oko 6,5.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
AFS ima i neka starija i nova izdanja, ima i za Skandinavijsko trziste neke dubokotonuce. Koji je taj AFS koji imas? Duzina? Tezina?

Mislim da ce ti 34grama, Skagit glave, biti pretesko za tvoj stap. Ta gramaza je za dvorucnjake #8/9 ili #9/10 i duzine preko 12,6 ft.

Bacao sam letos Gudelinovim Skagit sistemom. Tezina glave od 600 gr ili 38 grama, stapom #9/10 ne racunajuci T18 tip od 10 grama pride. To vec moze ali ne razumem kako su mogli da ti preporuce tu tezinu za Switch stap?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
taj moj AFS je 39ft i 580 greina, sada gledam to je 11,9m i ako bi ga skratio na 8 bi to možda još bolje radilo posao. Razmislit ču još. Najviše se voim tabelama od Boba Meisera koji je i u dizajniranu ove moje motke imao veliku ulogu kao i Mike Kinney. Tako da gledam tabele TFOa i Meiserovu za njegove. Znam da bi možda trebao malo lakše glave ali ipak sam se na kraju odlučio slediti tabelama pa posle to korigovati jer ionako mislim još kroz vreme kupovati tu i tamo po neku glavu i sigurno lakšu.

Vrh Dno