Danas sam kupio...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
imam vec neko vreme neku crnu jaknu za kisu ali iako sam je impregnirao kod jaceg naliva pocinje polako da pusta pa sam se toga vec nasitio da sam mokar....a hvala Bogu kise smo imali podosta ove godine I jos ce mo je imati :hammer: pa sam se kanio kupiti Simms Hyalite Jacket - Gunmetal

Za susenje suvih musica koristim prasak za to ali pre toga je sve jedno valja isusiti mahanjiem ili o kosulju ili wc papir  :D a to mi sve dojadilo, za parce kozice sa onom gljivom mi bilo previse dati 30tak evara pa sam uzeo C&F Rubycell Fly Dryer koji je za pola cene jeftiniji I meni na oko lepsi...ako sam se zezno to ce biti cena te skole  :hammer: I konacno sam uzeo Linekurv Stripping Basket kojeg kupujem vec par godina pa nikako, koristio sam nekog mog rucno radjenog ali nije to to a uzgred ovog dobih sada djabe jer sam na sve to imao neki kupon finog popust  :lol:  :smoke:
Jucer stiglo danas preuzeo na posti, sledeci tedan su neke kise opet najvljene pa ce sigurno biti krstenje....planiram sledeci tedan par dana lovii....red je...  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
RIO GOLD sam koristio u nekoliko velicina I uvek bio odusevljen njime, koristio sam svakojake kanape do sada, neki su vrh, neki solidni, neki dugotrajniji ...svaki ima neke mane I prednosti...trenutno na mojoj petici G2-Scott koristim bariotov mallard kanap I ok je ali nije to to na tom stapu....lovi se ali ne ponasa se  :lol: kao RIO GOLD ili SA M. ili TT... RIO GOLD mi nekako najdrazi....iako jos neki koje nisam spomenuo su jos I bolji u nekim slucajevima... to su moji neki subjektivni stavovi jer ja nisam neki narociti FC majstor. Ovom stapu ce lepo da sedne RIO GOLD WT5F I stoga kupih ga opet. Barrio Mallard ce da bude rezerva I za neke posebne prilike...

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Čestitam,opet si se bacio u trošak... :D
Samo pazi sa tim kanapom kako ga pereš.Nemoj kao ja što sam ga prao pa da ti ispuca :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
mah, hehe, ako ne zaradjujem onda trosim  :doh:...neka gadna navika to postade  :blush:

jos sam gledao novi cekrk da uzmem Hatch Finatic 4Plus I umalo da se ne istegnem vise nego sto realno smema  :hammer: u zadnji momenat me razum probudi  :hammer: :hammer:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja sam ovih dana neke sitnice kupovao,od ozbiljnijih stvari uzeo ovaj kanap i beking,a i UV (Loon) lakove  :yeswink:
9a30b7.jpg

219a6b.jpg

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Ajde i ja malo da se pohvalim. Danas sam kompletirao sav alat koji mi je potreban za neke pocetnicke korake u FT-u. Sad samo materijal da prikupim i stize prva muva ;)

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Dok nisi poceo da kupujes sve i svasta od materjala da dam mali savet posto sam i sam skoro poceo da vezujem :) Pre nego pocnes da kupujes, prvo vidi tacno koje bi musice pravio i sta ti precizno treba od materjala za iste. Kasnije kako budes napredovao nabavljaces jos materjala ali otom potom.  :tbumb:

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Ja sam na pocetku imao samo poliuretan,konac,pero petla,lepak i lak za nokte. Dovoljno za bambulu.  :tbumb:

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Andrija to isto je i meni potrebno jer druge muve ne koristim. Hvala Grujo na savetu :)

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Opet se nisam ogradio :) Koristio sam i policelonke i foamke i nimfe ali najvise uspeha sam imao sa bambulama i zbog toga cu u pocetku samo njih... Vecina musica koje sam koristio bile su Saletove :)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Da me ne shvate pogresno kolege  ::)  ali ovo leto ili sto je ostalo od njega cu posvetiti dokazivanju da postoje 10000x bolje muve za lov klena od famozne bambole moj drug GRUJA je video rezultate tih ostalih muva , slike ne bih objavljivao jer bi me pojedine kolege nazvale ''mesarom'' i ostalim glupim nazivima  :D  S postovanjem  :D

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Ovo odgovorno tvrdim i svedocim ;-) Nek muve ostanu misterija :)

Vrh Dno