imam vec neko vreme neku crnu jaknu za kisu ali iako sam je impregnirao kod jaceg naliva pocinje polako da pusta pa sam se toga vec nasitio da sam mokar....a hvala Bogu kise smo imali podosta ove godine I jos ce mo je imati
pa sam se kanio kupiti Simms Hyalite Jacket - Gunmetal
Za susenje suvih musica koristim prasak za to ali pre toga je sve jedno valja isusiti mahanjiem ili o kosulju ili wc papir
a to mi sve dojadilo, za parce kozice sa onom gljivom mi bilo previse dati 30tak evara pa sam uzeo C&F Rubycell Fly Dryer koji je za pola cene jeftiniji I meni na oko lepsi...ako sam se zezno to ce biti cena te skole
I konacno sam uzeo Linekurv Stripping Basket kojeg kupujem vec par godina pa nikako, koristio sam nekog mog rucno radjenog ali nije to to a uzgred ovog dobih sada djabe jer sam na sve to imao neki kupon finog popust :lol: 
Jucer stiglo danas preuzeo na posti, sledeci tedan su neke kise opet najvljene pa ce sigurno biti krstenje....planiram sledeci tedan par dana lovii....red je...

Za susenje suvih musica koristim prasak za to ali pre toga je sve jedno valja isusiti mahanjiem ili o kosulju ili wc papir

Jucer stiglo danas preuzeo na posti, sledeci tedan su neke kise opet najvljene pa ce sigurno biti krstenje....planiram sledeci tedan par dana lovii....red je...