ivke037 je napisao(la):kod mene u radnji 280 dinara. Extra si pazario
Ivke, ti drzis radnju?
ivke037 je napisao(la):kod mene u radnji 280 dinara. Extra si pazario
Ne. Mislio sam na Krusevacke radnjeeko je napisao(la):Ivke, ti drzis radnju?
black panther je napisao(la):Pa ivke ovo je Leskovac,jebiga udice su skuplje za 20% barem,ali je paprika jeftinija nego bilo gde! :-X
Zavisi od kolicine...ako kupujes kesu,dve onda je 70-80 dinarasimpson H je napisao(la):Kad smo vec kod paprike posto je kod vas jer nas ovde po BG ubiste sa cenama![]()
Boki,moze i dogovor...ja ti kupim dvadesetak dzaka paprike,i dobijas gratis teglu ajvara,a ti meni zauzvrat jedan marryat #4 nemora bas najbolji modelsimpson H je napisao(la):Jebote znao sam. Kod nas dupla cena![]()
Pa kilasica,podrazumeva sesilvio je napisao(la):Pitanje koje se samo od sebe nameće je:
Kolika je tegla???![]()
Boze Maricu,Boki,oholi i ostali,skrenusmo sa teme skrozmaric je napisao(la):AJVAR JE OD BARENIH ILI PECENIH PAPRIKA?![]()
Mafke Fly je napisao(la):Seb,drago mi je da si se konacno ''spustio'' na #3,uzivaces garantovano a iznenadice te snaga stapa . Mozda ti bude i omiljeni
iz kolekcije
Maricu,sta reci ? Sanjam ovakvu stegu, puno vremena ti zelim da joj se posvetis :yeswink:
Seb,ako ti se kojim slucajem ne svidi,meni je rodjendan 12.12 pa ako ti ne odgovara,pokloni ga menisebastian je napisao(la):Ova moja kupovina je sad bila "turistickog" tipa...ako je stap stvarno kvalitetan vrlo je moguce da ce mi se dopasti da bude na kraju bas on najvise koriscen... Samo jos da stigne pa ide na testiranje.