Danas sam kupio...

milankrezner

Senior member
Učlanjen(a)
14.12.2012.
Broj reagovanja
0
danas sam naručio svoj prvi štap za mušićarenje ron thompson 4/5, 8.6 fita, naručen novi iz trgovine, još samo čekrk trebam nabaviti oni nisu imali u toj klasi,,,  8)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Orvis jednorucni H2 kostaju oko 880€, prodavsi svog H1 da bi kupio Scott G2 905 imao sam u planu jos I Orvis H2 905 ali pre toga da sacekam I vidim kakva ce iskustva da imaju novopeceni vlasnici tog novog heliosa. Na zalost I moje blago razocarenje novi heliosi su pokazali kod dobrog broja korisnika sklonost ka lomljenju blanka prilikom zabacivanja ili umaranje vece ribe... e, tu sam se za sada ohladio nacisto od te kupovin...tako da sada kalkulisem o nekim starijim serijama stapova razlicitih prozivodjaca I nesto kontam sada o nekoj sestici...sve u svemu kroz neku moju analizu sve vise naginjem Marryat Tacticalu. Pronadjoh "negde" nove za cenu od oko 200 EUR... ali nije mi bas zurba pa cu tu kupovinu ostaviti tek za prolece, ako Bog da. Sada treba da mi stigne pritka za nimfarenje 3011 pa to valja sada malo forsirati  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kupovina novog Tacticala za 200e je najbolja kupovina koja moze da se napravi.  Seb mogao bi da podelis sa nama info o toj "negde"  radnji.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
haha...evo opet pogledah I od svih modela sto su imali osta im jos jedan 906 za oko 240EUR. Vidim ja da cu morati s proleca to da trazim negde drugde ako se 100% odlucim mada mi je on neki favorit sada sto se tice nekog moguceg ulaganja.... Cekaju me jos neki troskovi kao sto je nova kuhinja itd. pa mi je bezveze da dajem pare za nesto sto necu bas sada da koristim. Pogledaj na UK e bay Boki ;)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
sebastian je napisao(la):
Orvis jednorucni H2 kostaju oko 880€, prodavsi svog H1 da bi kupio Scott G2 905 imao sam u planu jos I Orvis H2 905 ali pre toga da sacekam I vidim kakva ce iskustva da imaju novopeceni vlasnici tog novog heliosa. Na zalost I moje blago razocarenje novi heliosi su pokazali kod dobrog broja korisnika sklonost ka lomljenju blanka prilikom zabacivanja ili umaranje vece ribe... e, tu sam se za sada ohladio nacisto od te kupovin...
Ko su ti sto su ga lomili???

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Prije nekoliko meseci sam naletio na likove koji su imali takav peh a i slucajno u vise navrata po internetu također naiđoh na te informacije u pisanom i video zapisu. Jedni likovi tvrde kako u utrci ko ce uraditi laksi stap preterase pa stap bese uradjen sa isuvise tankim zidovima blanka pa je time stap postao previse izlozen ostecenjima i time lomovima. Da imam 880€ viska uzeo bi ga sve jedno pa bi mu ja dao moj licni sud nakon par sezona. Ovako neusudim se previse ulaziti u takav trosak. Dobra stvar je kod Orvisa da i ako slomis takav stap imas bezuslovnu garanciju za 25 godina. Mada meni se ne da time baviti niti da moram previse da brinem.o.stapu.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Smiri se Ivke,imas vrhunski stap  :tbumb: Boki je njegov Superfine lomio vise puta,a ja moj wt 2 ni jednom a samo sto

gume nisam izvlacio iz reke  :D. Za Tridemt seriju su pisali da  sklona lomovima a mrcina od stapa i posudjivao sam ljudima

a opet je ostao kao nov.

Svaki stap moze da se polomi.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Svakog vlasnika npr. Heliosa 2 bi lom trebao da ga najmanje sekira jer imaju najbolju mogucu garanciju. Da ne ispadne da nesto ja tu kudim H2, probao sam ga i dopao mi se ali trenutno nisam spreman izdvojiti tolike pare koliko kosta u EU. Da opet odem u USA e tamo bi ga mozda vec i uzeo jer je tamo znatno jeftiniji. Ko sto rekoh imao sam u planu imati pored Scott G2 905 i Helios 2 905 ili 906. Za sada nista od toga a sada i imam neke druge alternative u mislima.
Jos to zaboravih napisati, kada sam gledao test H2 blanka sam bio totalno odusevljen i siguran u kupovinu tog stapa. Bese to jos pre nego je dosao na nase trziste. Ako ga negde slucajno iskopam novog za 20% ili vise  jeftinije od redovne cene uzeo bi ga. A to je moguce da se desi oko bozica :D vec sada bi ga dobio za 10% jeftinije ako bi hteo ali ....ne, nije jos idealan momenat :p

Vrh Dno