Danas sam kupio...

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Ajde sad lepo da vidimo koji cekrk bi mu "lego"... Sva dobronamerna misljenja su dobrodosla,
da pomognemo coveku da kompletira pribor na vreme, zacas stize 1. mart...  :D
u svakom slucaju zelim Panteru da uziva pecajuci njime...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Hvala Deki!
Ja mislim da bi mu legli i vision koma,i scierra orbit,ali sačekaću da vidim šta stiže kod Radeta...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Seb,ovaj rapture košta oko 3-4.000...a samo malo skuplji su koma i scierra,mada,iako nisam dovoljno kompetentan da o kvalitetu govorim,bar na izgled mi deluju lepše...a i čini mi se da nisu preterano teški...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
malo pre sam se ponovio, jos jedan bozic je na vratima pa red bi bio  ;)

Za ovu sezonu dve nove kutijice za musice (nimfe) Super slim Plastic Fly Box. E-Bay, China  :lol:

Dopada mi se to što je poklopac providan i što su vrlo tanke a opet dosta mušica stane. Prošle godine sam ih imao u rukama i baš su mi se dopale.

Prilozi

• Super slim Plastic Fly Box.jpg
    Super slim Plastic Fly Box.jpg
    6,9 KB · Pregleda: 152

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Koliko parica? Imam jednu vision istu i vrh je stvarno

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Sve ukupno deset evrića za dve kutije. Ma na e-Bay ima gomilu ponudnika samo u pretragu upises Super slim Plastic Fly Box i pojavi ti se mnogo ponudnika. Uglavnom iz Kine. Ako je sta blize skuplje je. Tako da ovo treba da mi stigne negde sredinom februara. Pred sezonu bit ce vec spremna ;-)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ako ti stigne...ja I dalje kipujem kod kineza ( sad sam osacovao neki stap) ..desilo mi se 5 6x do sad da mi item ne stigne uopste pa se ganjam onda sa njima I dok posalju drugi put tek onda sve bude u redu..I svaki mi kaze isto= desava se cesto da se porudzbine zagube...anyway good luck sa tvojom porudzbinom...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala druze;) ma  nema frke....ja sam narucivao vec kojesta od tamo pa do sada nije bilo problema ali cini mi se da su vecina korektni...narucio sam jedan meredov i tajalo je ko i uvek mesec dana da stigne...5 dana pre nego je stigao mi se javlja neka kineskinja i pita da li je stiglo i ako nije dal da mi posalju ponovo ili da mi vrate pare na PayPal, rekao sam da jos nije proso predvidjeni rok i da komotno mozemo sacekati jos malo....mogo sam je ladno zeznuti i imao bi ili dva meredova ili jednog djabe jer bi mi vratila pare ali neka cist obraz i mirna savest su mi bitniji... i cim je stiglo javio sam joj i dao svih pet zvezdica na e bay plus sam se potrudio da im napisem iskrenu i dobru pohvalu... ali, ima svega, brat od zene je preko e bay kupio kompijuterske komponente (iz nemačke) za 500€ i nikad nisu stigle...a ovi sto su prodali mu su odmah drugi dan skinuli se i sa e baya i paypala tako da ih nitko nije mogao vise uloviti iako je prijava podnesena....desava se svasta...sta ces...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Preko ebay I paypal je ok kupovati I meni su znali zvati I pitati ja  im kazem da nine stiglo I da mi posalju novu jer nisam hrteo novac nazad I posle u roku 10dana isporuka stigne..ne znam koji je fazon sa kinezima nekad cekas mesec dana nekad 15ak...ave u svemu ja obavezno otvorim dispute na ebay kad mi nesto kasni jer necu se kockam sa njima.mada uglavnom pozitivnu saradnju imam preko ebay pogotovo iz evrope roba sto dolazi...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jos dugo u nazad kada sam ugledao ove predveze sam ih mislio nabaviti pa nikako...vazda sam se na kraju odlucio za stroft, rio, orvis, ili frog h. Sada sam uradio promenu i nabavio si ove: Trabucco T1 - Super Elite. Najtanji kojega sam kupio je 0,08mm i kazu da vuce 1,330 kg što je za tako tanušan predvez baš dosta. Ovako dok ga gledam i isprobavam na suvo deluje bas TOP ali testirat cu ga tokom sezone pa ce da vidim. Treba potrositi jos ove Stroftove i RIOte koje sam nakupovo'. Špulne su po 50m.  Meni je to pored svih ostalih "tipeta" koje sada imam puna kapa za ovu sezonu. Nema šparanja ni predveza ni nimfi...nimfe još moram malo da navežem i onda u velikom stilu "ima se može se"  :hammer: 

Prilozi

• T1.jpg
    T1.jpg
    40 KB · Pregleda: 130
Vrh Dno