Danas sam kupio...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Takmicenje ima svrhe samo ako je takmicenje sa samim sobom I ako napredujes. Ostalo je klinac

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa ako nemaš protiv koga da se takmičiš, onda se takmičiš protiv samog sebe ili im daš pola lige fore.  :D  :D  :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
maric je napisao(la):
Dao sam im celu godinu fore Xaxaxaxaxaxaxa
Baki-Pa je napisao(la):
Pa ako nemaš protiv koga da se takmičiš, onda se takmičiš protiv samog sebe ili im daš pola lige fore.  :D  :D  :D

Zato je i pao predlog ugostiteljskih objekata druže mariću, da se uzalud ne gubi vreme...svi su oni sa uređenim stazama za šetnju, šminkeraj, heklanje i sunčanje..

p.s. privatnost, tj uplitanje naših lepših polovina, od sad pa nadalje je strogo zabranjeno u kontaktu samnom!!! Znači TAČKA!!! Pošto u ličnom kontaktu koji imamo nas dvojica i koji razvijam se nadam se u pravom smeru( a i traje već dovoljno dugo), a pritom i sam kažeš da se sprdaš, prihvati šalu na pravi način...porodicu ne mešaj u to!!! Pozdrav.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Dobro bre sto se ljutis .Drzi se teme. Reci sta si kupio, pohvali se nemoj da krijes :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
maric je napisao(la):
Dobro bre sto se ljutis .Drzi se teme. Reci sta si kupio, pohvali se nemoj da krijes :)

Ništa nisam kupio....i neću, štedim pare, trebaće mi da kupim prase i gajbu piva ( al Zaječarsko crno)...za Gradac, i lepe trenutke na istom, kod ciljanog izlova lipljena  :hammer: :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
PROTA71 je napisao(la):
za Gradac, i lepe trenutke na istom, kod ciljanog izlova lipljena  :hammer: :hammer: :hammer:
jel imas ti druze specijalni namenski stap za gradackog lipljena  ?  :-\ ako nemas moci ces samo da pijes to pivo i gledas kako ih marke cepa  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Drugari skrenusmo sa teme. Da ne bi ova tema otisla u Spansku musicu prebacicemo se u novu temu u spanskoj " ko ce koga nego svoj svoga" jel ok?

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
kad smo vec kod toga moram pohvaliti mnogo gospodina Djeru koji mi izasao u susret i napravio fenomenalan prsluk po mojim zeljama idealan za toplo vreme i gazenje po Drini do sisa  :hammer:
a pored se nazire CTS-ovina  :hammer: fata je fata al 2put je 2put  :hammer:
jos samo da dodje rez spulna za Danielsona i kompletan sam  :hammer:

Vrh Dno