Danas sam kupio...

stasha

Junior member
Učlanjen(a)
16.10.2014.
Broj reagovanja
0
Ok,hvala. Jos jedno pitanje,gdje kupujes simms kosulje i kakvi su brojevi? Ja sam 193cm

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa jesi li kupio košulje ili ne? GPX je za fast stapove i pola klase je jača. Simms nosim M a 180 cm sam visok. Znači tebi treba L otprilike. Samo ovaj model je regular nije fit. Vodi računa da ti ne bude ko vreća ako si mršav.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
stasha je napisao(la):
Ok,hvala. Jos jedno pitanje,gdje kupujes simms kosulje i kakvi su brojevi? Ja sam 193cm

Na ebayu,meni isto odgovara M imam 90 kg i 185 cm,i to sam komotan u istoj iako mi je dosta kilaže u stomaku  :D imam i krakate ruke te mi ni rukavi nisu kratki

stasha

Junior member
Učlanjen(a)
16.10.2014.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Pa jesi li kupio košulje ili ne? GPX je za fast stapove i pola klase je jača. Simms nosim M a 180 cm sam visok. Znači tebi treba L otprilike. Samo ovaj model je regular nije fit. Vodi računa da ti ne bude ko vreća ako si mršav.
Mislio sam je uparit sa hardy zenitom 8.6 #5 koji je ipak medium fast stap mada je upravo za njega preporucuju. Ako je za pola klase jaca,mogao bih komotno WF#4 uzeti?
Kosulju ipak treba probat,simms ima razlicite velicine i modele. Inace imam 101kg ali nisam debeo,imam vision jaknu XL taman mi je.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pobrkao sam GPX sa drugom strunom na sajtu je ranije pisalo da je za pola klase teza a ortak mi kaze da nema blage veze to sa tim.  Ako imas kes kupi ali #5

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
maric je napisao(la):
Pobrkao sam GPX sa drugom strunom na sajtu je ranije pisalo da je za pola klase teza a ortak mi kaze da nema blage veze to sa tim.  Ako imas kes kupi ali #5
Jeste joj glava teza za klasu 5 i iznosi 150 greina ( klasa 5 ide u rasponu od 134-146 a klasa 6 od 152-168, u prvih 9.15m), ali je i kratka 11.6m

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
maric je napisao(la):
Opet pazljivo cita maric :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Gpx po sajtu je za pola klase tezi navodno i za fast stapove i kao sto Ivke kaze oko 11m glava. E sad drugar koji je ima kaze nema blage veze sa tim. A ti ko one curice kad ih decko ne kara 3 dana odmah odmeravaju svaku rec i zvocaju. Nego tamo u Kini da nadjes neku dobru strunu i da preporucis. Obecao sa ljudima da necu da se prepucavam sa tobom jer je glupo vise. Kontam znas vise od mene i to je ok. A i treba da spremam emisiju ne mogu da se drndam bzv i rasipam energiju ;)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
maric je napisao(la):
Gpx po sajtu je za pola klase tezi navodno i za fast stapove i kao sto Ivke kaze oko 11m glava. E sad drugar koji je ima kaze nema blage veze sa tim. A ti ko one curice kad ih decko ne kara 3 dana odmah odmeravaju svaku rec i zvocaju. Nego tamo u Kini da nadjes neku dobru strunu i da preporucis. Obecao sa ljudima da necu da se prepucavam sa tobom jer je glupo vise. Kontam znas vise od mene i to je ok. A i treba da spremam emisiju ne mogu da se drndam bzv i rasipam energiju ;)
Maricu, treba da ti crtam. GPX jeste "za pola klase teza" struna ali subjektivni osecaj je da "nema blage veze sa tim" zbog duzine glave tj. zbog ukupne tezine glave u 11,6 m. Primer : Tezina glave kod MED u prvh 9.15m je 140 greina a duzina glave je 20.9 m ili kod VPT je duzina glave u prvih 9.1 m 140 greina ali je glava 13.4 m dugacka s' tim da joj je najveca tezina smestena u zadnjem delu glave. Zato su i , prdpostavljam, i napravili MPX i smestili joj teziste u prvom delu bas zbog subjektivnog osecaja. U praksi GPX klase 5 ne lezi tj. ne puni Sage ONE. Sa MPX nisam probao One. Moja sledeca kupovina bice VPT. Cinimi se da je ko stvorena za daleke zabacaje i prezentaciu malih suvih musica i lov lipljena.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Ivke,
kad probas VPT javi ,mada mi očigledno nemamo isti pogled na strune  :D
Valjda cemo se sresti na Drini ili na Limu  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)