stasha je napisao(la):Ok,hvala. Jos jedno pitanje,gdje kupujes simms kosulje i kakvi su brojevi? Ja sam 193cm
Mislio sam je uparit sa hardy zenitom 8.6 #5 koji je ipak medium fast stap mada je upravo za njega preporucuju. Ako je za pola klase jaca,mogao bih komotno WF#4 uzeti?maric je napisao(la):Pa jesi li kupio košulje ili ne? GPX je za fast stapove i pola klase je jača. Simms nosim M a 180 cm sam visok. Znači tebi treba L otprilike. Samo ovaj model je regular nije fit. Vodi računa da ti ne bude ko vreća ako si mršav.
Jeste joj glava teza za klasu 5 i iznosi 150 greina ( klasa 5 ide u rasponu od 134-146 a klasa 6 od 152-168, u prvih 9.15m), ali je i kratka 11.6mmaric je napisao(la):Pobrkao sam GPX sa drugom strunom na sajtu je ranije pisalo da je za pola klase teza a ortak mi kaze da nema blage veze to sa tim. Ako imas kes kupi ali #5
Opet pazljivo cita maricmaric je napisao(la):Pobrkao sam GPX sa drugom strunom na sajtu je ranije pisalo da je za pola klase teza a ortak mi kaze da nema blage veze to sa tim. Ako imas kes kupi ali #5
Maricu, treba da ti crtam. GPX jeste "za pola klase teza" struna ali subjektivni osecaj je da "nema blage veze sa tim" zbog duzine glave tj. zbog ukupne tezine glave u 11,6 m. Primer : Tezina glave kod MED u prvh 9.15m je 140 greina a duzina glave je 20.9 m ili kod VPT je duzina glave u prvih 9.1 m 140 greina ali je glava 13.4 m dugacka s' tim da joj je najveca tezina smestena u zadnjem delu glave. Zato su i , prdpostavljam, i napravili MPX i smestili joj teziste u prvom delu bas zbog subjektivnog osecaja. U praksi GPX klase 5 ne lezi tj. ne puni Sage ONE. Sa MPX nisam probao One. Moja sledeca kupovina bice VPT. Cinimi se da je ko stvorena za daleke zabacaje i prezentaciu malih suvih musica i lov lipljena.maric je napisao(la):Gpx po sajtu je za pola klase tezi navodno i za fast stapove i kao sto Ivke kaze oko 11m glava. E sad drugar koji je ima kaze nema blage veze sa tim. A ti ko one curice kad ih decko ne kara 3 dana odmah odmeravaju svaku rec i zvocaju. Nego tamo u Kini da nadjes neku dobru strunu i da preporucis. Obecao sa ljudima da necu da se prepucavam sa tobom jer je glupo vise. Kontam znas vise od mene i to je ok. A i treba da spremam emisiju ne mogu da se drndam bzv i rasipam energiju![]()