Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Svratio na brzinu u neku prodavnicu u Brnu, imao pola sata pauzu sa posla. Uzeo ovo za bucova, nemam iskustva i nadam se da sam izabrao ok strunu. Treba mi za bucova, ispod površine za fast stripping nešto što ga neće uplašiti.
Svratio na brzinu u neku prodavnicu u Brnu, imao pola sata pauzu sa posla. Uzeo ovo za bucova, nemam iskustva i nadam se da sam izabrao ok strunu. Treba mi za bucova, ispod površine za fast stripping nešto što ga neće uplašiti.
Prenovih se za novu sezonu a kako je vreme i dalje fino možda ga i overim sa nekim klenom za vikend. Hvala kolegama koje sam kontaktirao preko PM na savetima šta da se ugradi i koji cts blank da se odabere.
CTS Affinity MX 9.0 #4
Bravo. U zdravlju da te sluzi.
Imam MX #4 na 8 fita bruka stap. Takodje blank #4 od 9 fita stoji u sobi i ceka vec 2,5 godine da se odradi za Bosanske reke i nikako da odradim nadam se da ce sledece godine biti spreman za jun.
Hvala. Jedva čekam da ga isprobam u nedoumici sam. Vrh mi u odnosu na st croix imperial koji sam koristio zbog debljine deluje puno jači kao da je AFTM #5 ili mi se pak čini zato što st croix forsira tanke vrhove nadam se da se neće ceo štap tako ponašati ne bi trebalo.
Bio sat dva dok ne dođu gosti lep dan šteta slobodno vreme da se ne iskoristi valjano. Ono što me je plašilo bez razloga je, baca na kratko bez problema, lepo se puni a na veće daljine tek nema problema tu ima i više nego dovoljno snage, sigurno može da ide i pola broja jača struna a da sam kupio X kao sto sam razmišljao debelo bih se zajebao jer je X broj pa i dva manje deklarisan u odnosu na strunu koju nosi. Na žalost nikakva aktivnost na vodi koja je inače poprilično hladna, isterao sam patku i fazana a od ribe ni traga.
Npr meni je Rio Perception in touch #4 legao bruka na moj MX 480-4. Vodeni zabacaji milina prava. Nemam potrebe za overlajningom. Sto se tice X trazi strunu za klasu jacu. GPX ili MPX i milina. Pazi nosice i MX neku strunu jacu za pola klase i klasu ali cemu to za dryfly i distance od 15m max.