Danas sam kupio...

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Prelep stapic  :D ne bi pogresio po meni da uzmes mpx on je malo laksi nego gpx, a meni gpx na 864 savrseno lezi

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.296
Hvala :)
Imam wulff tt koji je težak kao sto je po aftma tablici bez otezanja za pola broja kao sto su i perception i gpx i noviji mpx. Igrao sam se po ovom hladnom vremenu na livadi jer me mnogo čači kako sve to radi. Puni odlično pogotovo kada se izbaci cela glava ali bi za kraće distance pola broja teža struna kao vaše bolje legla, nije nužno super je i ovako ali je moj generalan utisak da je štap za pola broja jači.
Čeka se proleće da vidim kakav je na ribi :)

zeljo

Senior member
Učlanjen(a)
13.03.2014.
Broj reagovanja
259
Nova igračka
d475fd2d11147fcf2feac36b6cc02d10.jpg

Gesendet von meinem SM-G930T mit Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:yeswink:

Prilozi

• s-l400.jpg
    s-l400.jpg
    15 KB · Pregleda: 87
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    46,4 KB · Pregleda: 98

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.296
Spremaš se za sezonu, super je, u zdravlju da te služi.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma imam vec jednu simms torbicu i c&f chest pack. Ovakvu samo vecu sam prodao Srdi letos. Ovo je za takmicenje ako ih bude. Mnogo lakse pecati sa ovim nego torbicom posto nema ograničenja pokreta i pozadi ima kacenje  za meredov sto znaci puno da nije za pojasom.

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.296
Sećam se da si stavio jednu na oglas. Zašto koristiš chest packove radije nego prsluk? Čisto me zanima razlog ne tvrdim da je bilo šta bolje ali ja nalazim da sam sa prslukom pokretniji i ne osećam ga a sa više stvari sa sobom mada ume leti da kuva...izdrzljivo, više prednosti po meni.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
maric je napisao(la):
... Ovo je za takmicenje ako ih bude. Mnogo lakse pecati sa ovim nego torbicom posto nema ograničenja pokreta i pozadi ima kacenje  za meredov sto znaci puno da nije za pojasom.

Crni Mariću a gde ćeš da staviš jaknu ako je toplo a kiša samo što nije (a možda i neće)...
BTW moja standardna postavka kutija sa mušicama za takmičenje je 10 komada... 5 tankih sa sitnim nimfama, 2 C&F male sa suvim, jedna C&F velika strimeri, jedna C&F velike nimfe + 1 specijal  :eek:

P.S. Izgleda da ja nešto ne znam što ti znaš :D

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Marić ne nosi jaknu, On peca go do pojasa kao Putin  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mito jaknu za pojas naravski imam Simms koja se pakuje u vrecicu koju mogu na pojas da zakacim. U sustini ako ni je potrebno vise od 350 nimfi za dan takmicenje onda u pm. Uvek je tu u torbici drugoj koja ce biti u kolima par kutija musica za dopunu. A ako i za fali ukrascu od nekog par komada  :hammer: misljenje sam da sto vise razlicitih nimfi imas u vecoj si dilemi sta baciti a verujem da 5 vrsta nimfi na raznim velicinama udice i tezine (tungst) pokriva sve.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Milanče je napisao(la):
BTW moja standardna postavka kutija sa mušicama za takmičenje je 10 komada... 5 tankih sa sitnim nimfama, 2 C&F male sa suvim, jedna C&F velika strimeri, jedna C&F velike nimfe + 1 specijal  :eek:
Pa ja sam krao od pogrešnog coveka  ;) :hammer: :hammer:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
@maric - nemam ništa protiv chest/hip packova - za Drinu, Plivu, Gradac leti, pecanje klena - spremiš se i pecaš po želji ono zašta si se spremio... Ali na takmičenju ti treba SVE - različiti štapovi, predvezi, sistemi - različiti uslovi na vodi (hladno, kiša, sunce), različiti uslovi na vodi (velika, mala, mutna, bistra) i mora se iščačkati sve što je moguće...
Ograničavanje broja štapova/mušica može te dovesti do toga da jednostavno nisi spreman za date uslove...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mito vidis ovu narandzastu simms kutiju. E ta kutija je debljine 3-4 slim nimfaroske kutije. Znaci one vece a u proseku u svaku od njih staje oko 150 nimfi. Sto je 600 kom. Mali dzepic iza tu moze jedna sa strimerima i staje sigurno 40 strimera. Jebe samo nemas gde vodu da nosis ali ce alu flasica za voda za pojas na karabinjer. Interesuje me na koliko nimfi u proseku pecas na takmicenju? Posto znam da pre svakog kola Lige odes na tu reku na Trening i isproba nimfe i odaberes 5-6 favorita.

Vrh Dno