Danas sam kupio...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
245
U sredu dosle, kupljene krajem novembra....eto izgazih obecanje da nikad Simms...al ajd, gazice se.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
245
E da.....novac nisam pomenuo, u saradnji sa drugarom, uzeli smo set, on kombinezon sebi, pa su mi cipele izasle 100e...12.000din, u toj podeli snaga;)

zeljo

Senior member
Učlanjen(a)
13.03.2014.
Broj reagovanja
438
Čestitam,alata i opreme nikad dosta.
Interesuje me kakve su čeljusti od stege pa ako može par riječi.
Hvala.

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
2.881
imam od prije ove na slici, te čeljusti su finija verzija od stonfa, a u njima ide od 26 kratak vrat, a manje nisam probao do 2/0 veće nisam probao, orginalne su malo jača izvedba, iako sam vrh obje čeljusti je jednako velik i debeo, jako mekano se zatežu i kad se zategne na nekih 70 posto snage to je dovoljno da dobro drži udicu, kad se naštela razmak čeljusti sa vijkom, jako mekano i precizno, za neku udicu potreban je pomak rotacija polugice od cca 2-3 cm da se zategne, mekan osječaj kod zatezanja i ne treba pretjerivati.... finiju čeljust koristim nekoliko godina, cca 1500 muha, od velikih streamera na šaranskim i worm udicama do najmanjih emergera i nimfi, nema naznaka nikakvom trošenju ni bilo kakvog oštećenja... izgledaju kao nove, možda neki oštriji rub za nijansu svjetliji nego kad je bila skroz nova čeljust, ni jedan rub na ni jednom dijelu čeljusti nije toliko oštar da bi oštetio konac,
unutar stezne površine nema nikakvih utora ni zareza pa gdje god da udicu stavite dobro drži, preporuka je da se veće udice stavljaju dublje u čeljust i jaće zatežu

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Bez da pomisliš pogrešno, za taj novac je mogao renzetti da padne...

Vrh Dno