Danas sam kupio...

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Saleja, samo napred, dobro da te sluzi....  :tbumb:
Fin stap, i Ja se razmisljam nesto slicno da nabavim  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fantasticno, kad bucovi pocnu da padaju na driftu bice jos veselije  :tbumb:

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Nek se nadje.

Prilozi

• SAM_02774.jpg
    SAM_02774.jpg
    296,9 KB · Pregleda: 268

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Sta reci, za Savine musice ne postoje reci...  :tbumb:
Dobro si se potrosio....  :whistle:

HITNA

Senior member
Učlanjen(a)
04.12.2005.
Broj reagovanja
0
Nagradih se ja danas sa jednim Simms G3 Guide Vest (nije zivot 1000 godina ).Odlucio sam se za ovu tamniju  verziju iako je i ona sijetla predivna.

:) :) :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da te u zdravlju služi!

vala i ja neko več vreme gledam neke njihove modele prsluka, mnogo mi se dopadaju veliki đepovi koji su ko stvoreni za moje kutije za strimere namenjene mladici :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
E danas sam se jos malo ponovio...belly b. i prateci dodatci... Sad jedan dan do nedelje ga ceka krstenje na jezeru. Verovatno cu da ganjam klenove ako ne neke vece ribice ;) ocekujte slike :p

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Како сам се само ја радовао, кад сам  купио belly b. Нека да ти донесе пуно уживања на води.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala momci! Jedva cekam da dodjem kuci sa posla. Ne mogu cekati ja subotu ili nedelju. Idem danas da ga probam cim stignem sa posla sem ako me nesto izmedju ne spreci pa krstenje belija i scotta.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
daj da vidimo sliku....dal nije sa taimena/????/ ja merkam da ga kupim ali nemam para :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jeste sa taimena...ovaj model http://www.taimen.com/en/si/product/taimen-float-tube-sl_5731/92915

Naveslao sam se nogama danas da me dva puta uvatio grč u levu nogu  :doh: Moram priznati da če mi trebati još par izlazaka da bi bio spretniji u takvom ribolovu ali uživao sam maximalno iako je riba zbog ovih par hladnih dana u nazad sva negde posakrivana u dubljim slojevima. Ja sam ipak odlučio da pretražujem plićake i neke rupe gde je nagla dubina. No, suvom muvom sam totalno užuvao ali kratko vreme i nekim sitnim klenićima do 30cm. Onda više nije bilo ni toga za loviti...pokušao sam prevati neke male štukice četvorkom kojom sam lovio klenove ali nisu bile nešto posebno zainteresirane. Kada sam došao na dublja mesta gde se skrivaju veliki somovi i smuđevi ponekada a često i šarani tu sam sklopio četvoruku i namestio osmicu. Tu mi se desilo nešto neverovatno...i razmišljam si dal da vam govorim o tome jer mi 100% ne bi verovali  :lol: ...hmmm...no, tek toliko ču da napišem da se vidi da je bilo malo akcije....somovske, tu me je drugi put več uvatio grč u levoj nozi, i tako dok si ja masiram nogu i pokušavam da je opustim gledam jednu rupu pod sobom. Tu je stena sa pukotinom i neki stubovi također. I tako dok ja opuštam nogu kupam mog omiljenog strimera na tubici. Učini mi se da me je grč popustio i pokušavam sada plasirati strimer gde mislim da bi mogla da se skriva neka zverka i naravno ništa  :hammer:  :bleh: pomerim se par metara i vidim na dnu jedva 2m dubine "pravog soma" ispod jednog svoda....dakle na viđeno...kontam, još nije otvorena sezona za njega ali ne mogu odoliti jer je ribetina stvarno velika...uglavnom, da skratim...strimer sam mu podvukao oko pola metra od njega i sledio je neverovatno brz napad da se nisam ni snašao...kakva kontra, samo sam kao nešto malo podigao štap a imao sam još kanapa na vodi, zabole me i noga od onog grča koji me je kobajagi popustio. Sav još smotan u tom čudu od plovila pokušavam da skupim kanap u udarim još jednu kontru štap se več savio, maišinica cvili i onda ladan tuš... :p :'( A kada se podigao sa dna pršavši od mene jedva 3m vidio sam o kolikoj ribi je reč...dugo se nisam osečao tako a redovno lovim ribe od 15-20kg (šarane) ali ovo "somče" je bila pravaaaa zver.... koliki? bez veze da vam govorim jer to mora da se vidi. Eto, izgleda da sam usro savršenu priliku za ribu života. Hoću li imati takvu šansu opet, to je teško reći. Ali znam da je još tu u jezeru i da ih ima još dosta i znam gde se skrivaju. Tako da neke šanse jesu ali ovaj propust i smotanost teško ču da si oprostim.
Imao sam još jedan napad soma na viđeno ali reč je bila o somčetu od jedva 50cm ...isto tako je napao munjevito ali nije ni zgrabo kako treba, samo ga je gricnuo a ja sam udario ovaj put kontru ko luđak jer se to desilo tek pola sara nakon susreta sa onim kolosom.

Vrh Dno