Danas sam kupio...

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
sebastian je napisao(la):
uveren sam da ga vec pola fali ako si ga uzeo pre par meseci buduci da ti to redovno motas...

ako sve bude kako planiram sutra posle posla pokusat cu da pokrstim ovog mog novog loopa...verovatno sa obale pa ce i verovatno biti na meti samo saran...mada u mislima sada imam samo velike somove...ali, sutra cu da vidim sta i kako
-------
danas je doslo do nekih promena na mom poslu pa sam radio umesto ceo dan samo do podne pa sam imao vremena na vodu oko pola pet i iskoristio to za krstenje stapa  :lol:

To majstore. Svaka cast. Dobrodosao u Opti-club  ;)

Kakav je prvi utisak?

ILIJA

Senior member
Učlanjen(a)
29.06.2011.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
uveren sam da ga vec pola fali ako si ga uzeo pre par meseci buduci da ti to redovno motas...

ako sve bude kako planiram sutra posle posla pokusat cu da pokrstim ovog mog novog loopa...verovatno sa obale pa ce i verovatno biti na meti samo saran...mada u mislima sada imam samo velike somove...ali, sutra cu da vidim sta i kako
-------
danas je doslo do nekih promena na mom poslu pa sam radio umesto ceo dan samo do podne pa sam imao vremena na vodu oko pola pet i iskoristio to za krstenje stapa  :lol:
Uf... bas mi se svidja ova slika.Bas si izabrao pravi stap.Ja imam MULTI i zaista sam zadovoljan snjime.
So zdravje da si go koristish :)
Reci mi na kojem je ovo jezero? Bled mozda?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nesp, prvi utisci....nije mi zao ni najmanje....uzeo sam ga na slepo bez probavanja jer sam ga pronasao u jednoj austrijskoj trgovini za mnogo manje pare nego sto je po redovnoj ceni...jednostavno sam verovao imenu i seriji koju mnogi hvale...lak, jak, kvalitetan i meni na oko lep. Odličan štap! Sve na njemu mi se dopada. Pre toga sam saznao za jednu ponudu za 50% jeftinijeg jednom koristenog winstonovog borona isto wt12 ali ovaj mi se samo na izgled vise dopao i odlucio sam se za njega. Jednostavno mi se mnogo dopada. Pored sam dobio jos neke segmentne utege koje se mogu namontirati na "Fighting Butt". Za moj pojam savrsen stapic  :yeswink:
Ilija, hvala! Da, to je Bledsko jezero. Juce sam opet malo lovio ali nista znacajno nije bilo. Trazio sam velikog soma tim stapom ali ovaj put ga nisam pronasao ali doci ce on meni ;)

5 delni je i stane u moju putnu torbu bez ikakvih problema tako da ako mi se sledece godine nasmehne sreca i odem u jednu posetu familiji u USA (buduci da mi je pre par godina propala prilika) eto mene u New Jersey da se oprobam sa tamosnjim strajperima  ::) za sada su to samo snovi  ::) ali ako se to desi ovaj opti i moj vosseler s3 idu sa mnom ;)

vdfsasa

Newbie
Učlanjen(a)
07.08.2012.
Broj reagovanja
0
Nek je sa srecom . Da ga koristis dugo i na kraju unistis  a kupis nov i bolji . A u medjuvremenu da ga das i nekad na zajam
Prijavi uredniku    Sačuvana
"Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after" Henry David Thoreau

Gafas Carrera Baratas

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala :) a od zajmenja za neki period nema nista.... :bleh: Imam slaba iskustva tako da sve sto je novo i ne bas jeftino ne posuđujem neko duže vreme...tek kada dođe vreme za to onda nema frke  ;)

Ako če sada ko da ga izgrebe i slomi to ču biti ja  :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da te služe dugo uz mnogo izlazaka i krupnih riba  :firends:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Nakon svih ovih godina vise necu "pecati pod kisobranom" :hammer: ili improvizirati :D konacno sam resio poniviti se i jaknom za kisu. Posto sam zadovoljan taimenovim kombinezonom kojega stvarno ne sparam ni malo rekoh si "kupujem i njihovu jaknu". I tako mi danas stigla taimenova jakna River Sage. Imam osecaj da ce ta jakna bas dugo da me sluzi jer se nece habati koliko i kombinezon ali vreme ce pokazati svoje.
ME_tmn-rv-jkt-6-srednia.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Strelac je napisao(la):
Lepa jakna i da ti što manje treba  :tbumb:
ako lovim pastrmku stvarno hvala na lepoj želji ;) ali kada krenem na mladicu želim da uvek nešto paducka i da je vreme što ružnije ili nestalno ;)

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Jel ima onaj veliki dzep na ledjima da mogu da se stavljaju ribe?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
japanac je napisao(la):
Jel ima onaj veliki dzep na ledjima da mogu da se stavljaju ribe?

taman posla, mislis da bi kupio nesto u sta bi skrivao ulov i mislis da cu da se ogranicim na ribe koje stanu u đep...ne ne ne  :nowink: ovaj ima na leđima karabin na kojega se okači prava riba i tako dok se šetaš selom da te svi vide šta si ufatio  :D :hammer: ;)

Vrh Dno