Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
778
http://www.musicarenje.org/index.php?topic=2525.msg45920;topicseen#new

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
baline na muhu koju sam iso testirat jerbo sam konto da ce biti lovna al' nisam bio najsigurniji,kako god,sad jesam! :D

IMG_0716.jpg

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
...klenčiće.

Prilozi

• klencic.jpg
    klencic.jpg
    92,5 KB · Pregleda: 140

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
...babuške,i snimao neka dobra štučija mesta!

Prilozi

• babuska.jpg
    babuska.jpg
    91,8 KB · Pregleda: 145
  • killer bab.jpg
    killer bab.jpg
    64,2 KB · Pregleda: 137

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nadam se da ih nisu vratio u vodu u skladu sa novim zakonom  :D :D :hammer: :hammer:
inace super ulov  :tbumb: :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Nijedna nije vraćena,sve su završile kod ćaleta u čuvarci,pecao čovek pored mene ali samo je čiča hvatao :yeswink:Inače u jednom trenutku se na ovog killer baba ustremio šarančić ali sam cimnuo strunu i on se poplašio.Kad mu prođe lovostaj videćemo se ponovo!Inače,danas sam video jegulju koju je ogromna Dunavska voda izbacila blizu mesta gde sam lovio babuške.Vala bila je dobra,prvi put sam je video uživo,nosio sam se mišlju da brzo vežem strimer i bacim,ali je ona kako se pojavila,tako i nestala!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I ja sam danas mušičario ribu koju je u Srbiji zabranjeno vratiti u vodu - srebrnog karaša!
Eto, da me ne boli glava od ovih "stop ribokrađi-prikrivenih ribokradica-lažnih ribobrižnika", ja, sa višestrukim merakom, kovem ove uljeze iz Azije.
Još ću da tražim specijalnu nagradu od ministarstva ekologije zato što čistim ovu "napast". Lipljenove, pastrmke, klenove...prepuštam ljubiteljima zaštićenih riba. Ja volim ove koje je preporučljivo masakrirati. :hammer: :hammer:  :hammer:
Opa, tu je i Zvezdan!  :doh:

Prilozi

• Carassius.jpg
    Carassius.jpg
    18,3 KB · Pregleda: 138

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
recite mi kako vi zovete ovu ribu? Ja znam samo na rumunskom kako se zove "porcusor" sto bi se prevodilo "prasence" ili "petrar" u prevodu "kamenjar". Ova riba ne raste vece od nekih 10-12 cm.

Prilozi

• porcusor (Medium).jpg
    porcusor (Medium).jpg
    173,7 KB · Pregleda: 190

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ako mogu dobro da vidim sa slike mislim da je u pitanju Pseudorasbora parva na srpskom amurski cebacok ili bezribica! Inace je takodje iz Azije i predstavlja invazivnu vrstu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno