Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Videh da sam pogresio,ali beba me probudi u 6h,odoh tamo a ono ni insekta ni ribe  :doh:,ipak provedoh lepa 3h pored vode  :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
MM je napisao(la):
... uglavnom sitne potočare, krupnije izgleda praznuju.  :doh:
Ove dve ulovih na istom mestu, slične su veličine, a veoma različito išarane.
poplašene su od količine ljudi za prvomajske praznike ,ono bacanje kamenja u vodu i te fore ,a ni te ti nisu sitne ,šta više ..lepe su..nego druže  bez ljutnje zašto  izgledaju kao da ih cediš ?  :D

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
781
Paaa, koprcaju mi se u ruci a ja pokušavam da ih uslikam. Verovatno ih u toj težnji nesvesno stegnem.  :doh:
Probaću da ubuduće budem nežniji. 

Verovatno si u pravu ovo za prvomajske horde, juče mi je jedna pastrmka napala suvu mušicu i brže bolje zbrisala nazad, važnije joj je bilo da pobegne nazad nego da uzme muvu. To je i normalno, kad joj iznad glave prođe 1000 šetača, biciklista, galamdžija...

Ove pastrmke su OK, ali su sve ostale bile ispod svake mere.

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
nisam urbani musicar, nego na taj nacin pocinjem da privucem ribolovce, da predju u musicare. A tog dana smo isli da setamo devojcicu po parku, bas lepo mesto, mozes preci grad setajuci kraj reke i kroz parkova, ima ih puno. I danas sam bio i upecao par klencica.

Prilozi

• klencic.jpg
    klencic.jpg
    125,7 KB · Pregleda: 122

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Danas sam pokušao da mušičarim naTemštici,osim na desetine ribolovaca videh i ovo čudo po prvi put na ovoj reci.Inače uhvatio sam 15-tak komada koje nisu vredne pomena! ali kad sam ove video pokupio sam se i pravo kući!!!!

Prilozi

• IMG_0003.jpg
    IMG_0003.jpg
    297,8 KB · Pregleda: 158

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
MM je napisao(la):
Paaa, koprcaju mi se u ruci a ja pokušavam da ih uslikam. Verovatno ih u toj težnji nesvesno stegnem.  :doh:
Probaću da ubuduće budem nežniji. 

Verovatno si u pravu ovo za prvomajske horde, juče mi je jedna pastrmka napala suvu mušicu i brže bolje zbrisala nazad, važnije joj je bilo da pobegne nazad nego da uzme muvu. To je i normalno, kad joj iznad glave prođe 1000 šetača, biciklista, galamdžija...

Ove pastrmke su OK, ali su sve ostale bile ispod svake mere.

;) :tbumb: upravo se to i meni dešavalo ,toliko je bila oprezna ,imao sam jedno da ne slažem,pa sigurno  15ak promašaja ,samo uzme suvu ,potopi je i pljune ,treba sačekati da se voda malo stabilizuje par dana .. :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kurare je napisao(la):
90 cm:
scuka1.jpg

Svaka čast! Prelepa štuka. Nadam se da ču ove nedelje več da izađem na neku vodu, još kontam gde i šta. I baš sada opet došao period kada sa vremenom postajem na knap. Posao, neke obaveze  :blush:  :'( A najviše mrzim izači na vodu subotom jer tada se skupe i drugi na vodi i oko nje. Kako mi se čini možda bude prva Dolinka hehe - divlja, nepredvidljiva, jaka, obrasla....teška voda a nju malo tko obiđe a to ja volim. + nije baš mnogo skupa.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Malo na Rasini,radio sitan klen i beovica...vetar je duvao jako tako da se nisam zadrzavao.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
...sitne crvenperke, solidne bodorke i jednog slučajno zalutalog krupnog klena. Malo sam odmarao od višednevnog pastrmkolova.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno