Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gjors

Junior member
Učlanjen(a)
16.11.2008.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
čestitam @gjors super riba ,jel to iglica ,iglun kako već ili... ?
tu je zovu Horngjel latinski je Belone belone enlezi je zovu Garfish švedi Näbbgädda, horngädda a Njemci Hornhechte mislim da je kod nas igla
DSC01865.jpg

danas sam uspio uloviti još dvije no nešto manje nego ona prva

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Juče sam ubio babušku,za dva sata preko deset riba ne manjih od pola kilograma,jedna je bila možda i preko jednog kilograma.Udarala je kao nenormalna,nekoliko sam dobio prilikom pada lake nimfice na površinu,izletale bi kao sumanute.Izbistrila se voda pa mnogo bolje vidi nimfu te se zaleće i sa većih daljina.Međutim da mušičarski dan ne bude baš kakav bi trebao da bude,postaralo se NN lice.Elem,kako sam se puno kretao,mrežu sa ribom sam vezao za stenu pored mesta koje je prilično frekventno,dok sam ja obilazio i pratio jato vraćajući se do mreže jedino kad bih uhvatio novu ribu.Pakujući se,svratih da pokupim ribu i iznenadih se kad me dočeka neverovatan prizor!Mreže sa ribama nigde nije bilo!Neko od gladnih ribolovaca,koji se vraćao sa Dunava praznih šaka,video je dobar ulov,prišao do obale,odvezao mrežu i pošao kući.Nisam mogao da verujem,čak se nisam ni iznervirao :doh:

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Nekih 2h na Rasini,radio je solidno klen i beovica,musica bambula 18.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
evo ja sam se vratio sa Gradca i neslavno sam prošao 10ak ...promašaja  :doh:,saldo jedna velika 0 (nula)  ,  ali upoznao sam dve kolege sa foruma   :tbumb:  :bye:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Karašica , klenovi... napalio me jedan Baja koji je navodno jučer na meps dobio klena blizu 2 kg, pa samo ko sumanut mahao do večeri ne bili i ja dohvatio takvoga no ovo sa slike je bila maximala, srećom bilo ih je pa je i zabava bila ok. Muha ... crna bambula naravno, pokušao i zelenim skakavcem i zunzarom, no samo je bambula radila. Sve su ribe (dokumentirano video snimkom) naravno vraćene u Karašicu.

Prilozi

• klen 10.05..jpg
    klen 10.05..jpg
    74 KB · Pregleda: 192
  • klen2 10.05..jpg
    klen2 10.05..jpg
    100,9 KB · Pregleda: 181

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
...na Jermi. Jurio sam "makedonke" ali nazalost bez uspeha. Popodne promenili lokaciju i posetili Temsku gde nije izostao ulov.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
bravo gogo  :tbumb: i ja sam se danas igrao c&r sa klenovima  :)

Prilozi

• P5100018_resize.JPG
    P5100018_resize.JPG
    87,3 KB · Pregleda: 170

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja znam di je i koje radi, al vi neću kažem.  :-*

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
U zadnje vrijeme ponekad se i ja pitam gdje sam ... :doh:  :( . Bolje da ne znate...
Usput, bio sam i na Dunavu , jake volje da povijam kojeg balina, ali cvijet topole prekrio Dunav, uz to i voda još velika, a komaraca ko u priči bez kraja, pa sam se vratio na Karašicu.

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
781
I ja sam juče mušičario. Pošto je bilo + 30 C, a pastrmka mrljavila, ja sam najveći deo dana proveo u horizontali.
A i najedoh se kajmaka i duvan-čvaraka.  :)

Prilozi

• mentalno musicarenje.jpg
    mentalno musicarenje.jpg
    96,5 KB · Pregleda: 172

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ja se spremam da danas održim lekciju dvojici grabuljaša,likovi besprizorno grabuljaju na samo desetak metara od mene,srećom veoma su bučni pa im je i ulov redak,ali zato ću im ja danas prikazati drugačiji pristup ribolovu.Na veliku žalost,ribočuvara nema nigde,tako da ova dvojica krivolovaca nemaju od čega da strepe,osim da ih ja postidim!

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Juce sam musicario...
Prva stanica je bila uliv Radovanske u Crni Timok a potom Grza.
Sto se tice Radovanske mala je,obrasla i ne daje vece pastrmke ud 200g.Vecina njih je pala na nimfu,(princ) a sto se tice suve muve na moje iznenadjenje grabila je samo Vesticu....??
Utisak--Nezadovoljan--
Crni Timok je i dalje veliki i dosta je slabije radila riba,samo par komada u meri i to na Wooly-a..
Utisak--Moglo je biti i bolje--
Zatim je krenulo opustanje uz pivo,po koju casicu rakije i naravno rostilj..... :drool: :drool: :drool:
Zadnja destinacija je bila Grza.....---OCAJNO---
Jedva da je ima,tako da se tu musica nije kvasila.....

Prilozi

• Crni Timok.jpg
    Crni Timok.jpg
    171,3 KB · Pregleda: 224
  • Samo ime kaze....jpg
    Samo ime kaze....jpg
    169 KB · Pregleda: 235
  • Na Wooly-a.jpg
    Na Wooly-a.jpg
    119,6 KB · Pregleda: 173
  • U gro planu....jpg
    U gro planu....jpg
    233 KB · Pregleda: 160
  • Punimo baterija za Grzu.jpg
    Punimo baterija za Grzu.jpg
    258,8 KB · Pregleda: 185

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Pokušao sam da mušičarim ali gužva i bele mace koje su prekrile Tamiš nisu dozvoljavale....zato sam izgoreo i izujedaše me komarci ... :(

na fotki se može videti današnja  situacija  :doh:

11052009330crop.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno