Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Mogu situaciju da zamislim oko tih kibicera ali sta bi i mogli pored takvih pogleda sa slike  :)
Znaci ovaj strasni nije nista  uhvatio pa mu kriv ovaj sto vas slikao. Sad ce da bude promena usera Strasni (ex-Jovanca). A ti strasni sta da radim kad ti ovaj ubi reputaciju  :hammer: :hammer:

Fino drustvance i ne sumnjam Good Day, bravo

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Ma cuti, "na nista me napravi"  :D
Sto se tice slikanja, samoopalili smo se

Inace ovaj forum je danas potvrdio jednu od svojih svrha postojanja, zblizavanje ljudi radi druzenja a to je i najvaznije, Jovanca je bio odlican domacin i nadamo se da cemo uzvratiti istom merom i malo vise (da ga vodimo na vodu gde ima ribe i gde je bistra voda :p).  :tbumb:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Druženje uz pecanje je najbinije.
Ima u KG terena i za štuku, basa, bandara,smuđa pa kako reče Strašni - hvala Jovanči na gostoprimstvu.
Pamtimo i uzvratićemo.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Još malo o druženja sa Jovančom i štukolovu. 
Malo smo mi pogrešili, mislim na nas iz KG. Pošli smo kasno - u 8.00. Dok nas je Strašni poprikupio krenuli smo
oko 8.30 za Aranđelovac. Kad smo stigli kod Jovanče, upoznavanje uz kafu, sok..priča..pregledanje strimera... pakovanje i krećemo na vodu - prema Lazarevcu, ja mislim oko 10.00. Dok smo stigli, presvukli se, namontirali,
slikali - 10.30.
Dan lep i sunčan, nije ni hladan koliko smo očekivali. Gledamo - štuka "kuva" i raubuje na sve strane po površini.
Onda smo pregazili špic jezera i krenuli kroz džunglu da se probijamo do mesta za pecanje. Mora da se prođe baš kroz džunglu, pa kroz polje trske da se izađe na vodu, a mulj dvadaesetak santimatara. Teško za prolaz i gaženje.
Sve u svemu početak pecanja - posle 11.00. Voda do pojasa a trava 20-30cm ispod vode, noge čupaš iz mulja.
Štuka napada na površini i tek na ivici trave, bar meni i Kiklopu. Što dalje od trave to bolje napada.
Jovanču i Strašnog ne vidimo nigde od trske.
Menjam strimere svih boja i veličina, od svih živih materijala, vučem neotežane odmah ispod površine, teže - kroz travu (sa zaštitom od kačenja) - ništa.
Uz put sa suprotne strane kederaši u kolima počeše da se krste kad nas videše u vodi do pojasa.
Kiklop hvata prvu - malo veća od hemijske olovke. Pokazuje mi - ja mislim da je dugačak strimer.... :doh:
Stavljam crno crveni gurgler sa fleš repom i imam prvi napad. Lepa štuka izlazi ko metak i ..MAŠI.
Vraćam na isto mesto opet napad - opet ne uzima. Menjam mesto i druga štuka opet isto - napada i ne uzima.
Kao da napada samo rep, a ne telo gurglera.  Ili se u zadnjem trenutku predomisli i odustane od napada - možda vidi nešto što joj izgleda sumnjivo.
Kiklop vadi još dve lepše, ali ne krupne - na crno crvenog strimera - neotežanog, lelujavog.
Iz trske izranjaju Strašni i Jovanča do struka u vodi, ali već je prošlo podne i više se ne vidi nikakva aktivnost.
ZAKASNILI SMO ZA GLAVNU FEŠTU. Trebalo je na vodi da budemo do 9.00. Propustili smo udarna dva sata.
Avantura probijanja nazad do kola, spremanje i onako promrzli - kod  Jovanče.
Jovanči hvala za prijem, dobro druženje, nova iskustva i na kraju - dobra voda na koju vredi otići.
Sezona štuke tek počinje. Dok ne zaledi.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
e svaka čast ljudine  :tbumb: kao što reče neko malopre Forum je izmedju ostalog opravdao svrhu postojanja  :tbumb:  mogu da zamislim samo te pampuraše kad su vasd videli u vodi  :D  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
index.php

E svaka vam čast  :tbumb: Vidim da sta ste se lepo zabavili.  :tbumb: :tbumb:

Evo kod mene veje sneg ne prestaje več drugi dan. Ma izači ću i ja još jednom na štuku pa kud puklo da puklo. 

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):
Na prvoj slici jel je ovaj treci "STRASNI"?

Tereni super, stukama rdugo i ne treba, e sad nama....

I ja mislim da bi Jovanca trebao da promeni nick u neki Strashniji :hammer:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Samo da ne zalede vode do vikenda. I da malo legne trava, da se štuka podigne gore i primakne.
Jebiga, kad sam mogao u vojsci u sred februara na -18 da forsiram Dravu i Koranu i to bez kombinizona, ovo je uživanjcija.
Samo zajebano za ruke posle jedno dva sata.
Ima ribe. 

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Sta vam je bre ljudi, Jovanca fin momak, a ja sam strashni jer je pre mnogo godina na veratu  bio zauzet nik hogar strasni - odatle je strashni a ne jer sam strasan  :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
strashni je napisao(la):
Sta vam je bre ljudi, Jovanca fin momak, a ja sam strashni jer je pre mnogo godina na veratu  bio zauzet nik hogar strasni - odatle je strashni a ne jer sam strasan  :doh:

Ama vidi mu facu, namunjen kao Joe Dalton iz Talicnog Toma :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno