Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
E da, sve čestitke za bata Foxa koji je uhvatio dosta više riba od mene. Mada da ga ja nisam doveo na pravo mesto još bi on sanjario o prvoj nišavskoj pastrmki...  ;)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Oduzicu se na pravi nacin Goci....
Ko me terao da obecavam,sada moram da vezijem nimfe cele noci nebili navezao 37 !!!!!?

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Svaka cast momci sto uhvatiste tolike pastrmke na Nisavi koja je zahtevna voda pre svega zbog velicine i zahteva znanje da se nadje riba. A i dokazaste i da ste musicareci na Moravici na kojoj se sad pustene pre nekoliko godina pastrmke ne ponasaju drugacije nego totalne divljakuse stekli bitna saznanja o ponasanju ove ribe.
Ocekujem uskoro od vas i ulove kapitalnih riba. Jos jednom svaka cast :tbumb:.

sulecriba

Senior member
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
OK, ja mislim da je dovoljno rečeno na temu Mixovog tajnog ulova...

Evo nečega što odlično ide uz ovu temu:

Danas je i izvesni forumaš sulecriba mušičario, ali je izgleda promašio forum: Štukovizor 2008

Evo mu je najbolja slika:

17042008177.jpg

Svaka čas' čo'eku na ulovu, a pogotovo na puštanju ovol'ke ribetine.

Pa to sam ja !!

sulecriba@internet

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Tek sam sad video klip sa klenom Alp. :tbumb: .
Sulecriba dorodosao na sajt. Super su ti slike.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario jako dobro protfisa i skobalja,komadi do 200-300gr.ali ocekujem da i krupnija riba uskoro udje u obalu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario protfisa,skobalja cak je i jedan manji bucov lupio na gamarusa.

Prilozi

• protfis.jpg
    protfis.jpg
    123,7 KB · Pregleda: 126

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
Danas sam musicario protfisa,skobalja cak je i jedan manji bucov lupio na gamarusa.

svaka cast  :tbumb: dunavski plovkarosi te sigurno gledaju ko da si s marsa pao, barem su mene tako gledali dok sam lovio bucova i jaza.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ma jok vec su navikli,ali nije im jasno kako skobalj nece na crva a hoce na musicu,danas sam uhvatio dva skobalja koji su napali nimfu cim je dodirnula povrsinu vode.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
U gornjem toku Nišave žive ogromni skobalji. Nadam se da ću i ja nekada napisati na ovoj temi - danas sam lovio nišavske pastrmke. Sića, 5-6 riba po 200-300 g. A onda sam nagazio jato skobalja i uhvatio 2 po kilo i po!  :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Goci,imao sam prilike da ih lovim ranije kao plovkaros,a cujem i danas da se na tim mestima  hvataju primerci preko 1kg.
Gamarusi,musicarski pribor i idemo u istom  pravcu kud krenusmo onog dana.... :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Jos uvek nista od musicarenja, ali me uveliko lupa adrenalin od svega sto me ceka na Ribniku za vikend. Euforija traje a pribor se pakuje na veliko. Danas sam se ponovio cizmama i sesirom. Kutije sa musicama nikada nisu bile punije. Samo ih klasiram i prepakujem, pravim mesto po prsluku, motam, mastam....
Kako da se smirim?! Obicno sam lud noc pred polazak, ali sada me trese nedelju dana. Osecam se kao da sam vec na vodi

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas pored obilaska Nisave bacao malo razne varijante majskih,palmera red tagova ali nista sem par pliski kojih ima u tolikom broju da sam ostao zaprepascen.
Par klenova sam zapazio ali nije to to.
Inace Nisava je znatno promenila korito,nigde mulja,peska tijaka,vec prava pravcata bujicava voda u celom potezu od centra do Niske banje.
Izgleda da se klen ili spustio malo nize ili otisao neznam ni ja kuda,ali prosle godine u ovo vreme sam hvatao dosta lepih primeraka....

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Danas sam najebo ko zuti.........ubi me kisa ko stetnog......mrzim kisu.... :mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno