Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Prekjuče sa Zvezdanom po prvi put u Kladovu. Tereni fantastični za gradsko/kejovsko mušičarenje ali bucovi su bili pametniji od nas :mad: Meni je najinteresantniji bio skobalj koji je belasao pored keja, ali na jednom krajnje nepristupačnom mestu za bacanje - sa keja visine 10m odozgo, pa struna padne preko trave po keju koja joj ne da da se lepo kreće po vodi). Ne upisasmo se sa ribom ,ali jesmo sa rakijom :tbumb:

Sinoć konačno na mom domaćem terenu prekinem crnu seriju mašenja i spadanja i spakujem smuđa od 43cm na FF. Ajmo FF smuđaroši, prišao je obali. Eh da, Clouser Minnow od polarne lisice chartreuse/žuti

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
simpson H je napisao(la):
sulecriba je napisao(la):

To brate otkad nisam video sveze zaklanu ribu na musicarskom forumu :)

Pametan čovek. Kao i 99% mušičara koje poznajem, upecao, očistio i prineo porodici za večeru. To se zove kompletna priča. Ovako lepa potočna pastrmka je mnogo bolji zalogaj od viršli, čvaraka, kobasica, prskanih jabuka, paprika...i ovako nešto se vraća samo onde gde gazda propiše da je obavezno.
Sulecriba, lep i lepo prikazan ulov. Ne treba zaboraviti da je riba:
a) životinja
b) plen sportskih ribolovaca
c) vrsta mesa sa našeg jelovnika
Sulecriba je ovu pastrmku sagledao iz sva tri ugla i zato dobija plus od mene  :).

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Još mi nije vodostaj po volji pa sam lovio (i oslobađao) samo sitne pastrmke.

Prilozi

• Pastrmka1.jpg
    Pastrmka1.jpg
    34,5 KB · Pregleda: 166
  • Pastrmka2.jpg
    Pastrmka2.jpg
    36,5 KB · Pregleda: 184

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario bucova na popera.Lupali su kao blesavi,skakali na glavu,promasivali...Ovaj je imao svezu ranu na glavi od neke grabljivice.

Prilozi

• povredjeni.jpg
    povredjeni.jpg
    133,2 KB · Pregleda: 164

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Danas sam bio na Rasini ispod brane. Idealni uslovi za musicarenje. Voda bistra (90%), nizak vodostaj, odsustvo drugih ribolovaca  :lol:, milina.
Prvo sam isprobavao razne vrste BWO i Red Tag-a (da bi eventualno uhvatio i neku pastrmku za koje i dalje verujem da ih nema) i imao sam tridesetak klena ali prosecne duzine <15cm  :doh:.
E onda sam stavio bambulu #10 i uhvatio upola manje klenova ali od 25-35cm.
Zadovoljstvo u ribolovu sam upotpunio totalnim C&R, i sto je riba veca vece je i zadovoljstvo pustanja iste.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
cerebrum je napisao(la):
Zadovoljstvo u ribolovu sam upotpunio totalnim C&R, i sto je riba veca vece je i zadovoljstvo pustanja iste.

:tbumb:  bravo 
  "+"

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas je pao jedan oko dva kila i to na 30 metara od obale,izbacio sam ceo kanap i plus beking,ovi ludaci sa elektrana pustise da kulja voda pa je bucov otis'o na 25-30 metara.Jedan duplo veci mi se samo ocesao o strimera.Ovaj je odmah zavrsio nazad.

Prilozi

• Picture 1848812.jpg
    Picture 1848812.jpg
    216,5 KB · Pregleda: 152

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Danas sam mušičario šarana. Nije loše...

Prilozi

• DSC00071.JPG
    DSC00071.JPG
    238,4 KB · Pregleda: 197
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno