Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ja se nisam uspavao, vec posto sam proredio musicarenje nisam se ni setio da napisem  :doh:
Znaci ovako, Mixmaster, Profa i ja smo juce posetili Beli Timok. Profa je krenuo nizvodno i nas dvojca uzvodno. Docekala nas je teska dzungla iz koje sam jedva zivu glavu izvukao. Neki mini kanjon mi se posebno najebao. Gazio sam do sisa, verao se ko divokoza, prolazio kroz siblje, koprive i moje omiljene trave secice. Gledam noge i pitam se da li sam normalan? Sta li to natera coveka da upada u ovakve budalastine i da uziva u tome? O kako zavidim ljubiteljima revira, jos da im uvedu i masere posle ribolova  :bleh:
Ribe je i bilo i ne. Radilo je do 4-5 a posle nista. Tada sam detaljno ispitivao tri prelepa preliva kod sela Vratarnica i ulovio samo jednog od oko 250-300 g. Jedan krupniji mi se otkacio i to je to. U sam sumrak veliko NISTA. Ko ga jebe, vracam se tamo ponovo. Krupni kelnovi šaro baresko me cekaju. Dobro to znam!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Sad sam se vratio sa pecanja,desio mi se strahovit maler.Lupi mi u noge komadina(sigurno najveci u karijeri ),pustim mu konac koji je ostao slobodan,a na cekrku cvor.CVOR!!!Skacem u vodu za ribom,trcim ka dubini i istovremeno pokusavam da izvucem bar malo strune sa cekrka.Sto vise vucem vise se zateze,sve se desava za tri sekunde,usao sam skoro do grudi za ribom,drzim ga na stapu i par metara strune,0.20 nije izdrzao.Bio sam potpuno mokar,gledam onaj cekrk,strunu...

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
jbg,doci ce drugi,veci...

PS
da si imao masinicu to se na bi desilo  ::)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Terza je napisao(la):
Ma jeli,a poznata masna na masinici 8).Ne bez zezanja,pojavise se mnogo dobri komadi sa ovom mutnom vodom,a sto je najludje udaraju na metar,ovaj me oladio u svakom smislu.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
341
dr.lucky je napisao(la):
Ja se nisam uspavao, vec posto sam proredio musicarenje nisam se ni setio da napisem  :doh:
Znaci ovako, Mixmaster, Profa i ja smo juce posetili Beli Timok. Profa je krenuo nizvodno i nas dvojca uzvodno. Docekala nas je teska dzungla iz koje sam jedva zivu glavu izvukao. Neki mini kanjon mi se posebno najebao. Gazio sam do sisa, verao se ko divokoza, prolazio kroz siblje, koprive i moje omiljene trave secice. Gledam noge i pitam se da li sam normalan? Sta li to natera coveka da upada u ovakve budalastine i da uziva u tome? O kako zavidim ljubiteljima revira, jos da im uvedu i masere posle ribolova  :bleh:
Ribe je i bilo i ne. Radilo je do 4-5 a posle nista. Tada sam detaljno ispitivao tri prelepa preliva kod sela Vratarnica i ulovio samo jednog od oko 250-300 g. Jedan krupniji mi se otkacio i to je to. U sam sumrak veliko NISTA. Ko ga jebe, vracam se tamo ponovo. Krupni kelnovi šaro baresko me cekaju. Dobro to znam!

Dajte neku sliku bilo kakvu, nisam bio tamo od prošle godine a merak mi. Kakva je voda, vidi li se šta, jesu li koprive i divlje kupine rodile? ...  :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
index.php

Imaš temu "Beli Timok, najbolja..." u rubrici "Reke".

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
zvezdan je napisao(la):
Sad sam se vratio sa pecanja,desio mi se strahovit maler.Lupi mi u noge komadina(sigurno najveci u karijeri ),pustim mu konac koji je ostao slobodan,a na cekrku cvor.CVOR!!!Skacem u vodu za ribom,trcim ka dubini i istovremeno pokusavam da izvucem bar malo strune sa cekrka.Sto vise vucem vise se zateze,sve se desava za tri sekunde,usao sam skoro do grudi za ribom,drzim ga na stapu i par metara strune,0.20 nije izdrzao.Bio sam potpuno mokar,gledam onaj cekrk,strunu...

:doh: mislim da svako ko duže peca zna o čemu pišeš  :doh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ovo je izgleda neka bolesna mršava muška kalifornijska pastrmka :'(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Samo sto sam dosao sa pecanja.Bucovi,skobalji,sitno,mnogo oborise vodu elektranci.Idem da odigram neki PES2008 u hladovini.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Terza je napisao(la):
Ma jeli,a poznata masna na masinici 8).Ne bez zezanja,pojavise se mnogo dobri komadi sa ovom mutnom vodom,a sto je najludje udaraju na metar,ovaj me oladio u svakom smislu.
ako je stvar takva voleo bi da probam tog bucova na strimera,ali kod tebe    :blush:...
10 god aktivno jurim bucova na varalicu i imao sam dosta kapitalaca,ali na strimera sam imao samo par komada do 1,5...nista preko  :mad:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Lepe mečkice sam mažnjavao do maločas na Toplici. Prepodnevni ribolov, na Lakijevu inicijativu. Mogu samo da konstatujem da pre 10 h slabo radi klen, a da od 10 do 14 h luduje.
Najveći klen danas- oko 1200 g.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno