Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Jebi ga, nije bash izvorno srpska rec, ali recimo da je ubacena u zvanicnu terminologiju i prihvacena kao takva. Ja bih rekao - internet dnevnik.
Ma šaliJo sam se bre Compshope ;) :doh: :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Danas sam mušičario na Toplici. Opasno sam se proveo i rastrtio krupne klenove. Kasnije ću da postavim neku sliku, a sad žurim da poklonim silne ribe mladim mamama po Čairu, dok su još tu. :lol:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mixmaster je napisao(la):
Danas sam mušičario na Toplici. Opasno sam se proveo i rastrtio krupne klenove. Kasnije ću da postavim neku sliku, a sad žurim da poklonim silne ribe mladim mamama po Čairu, dok su još tu. :lol:

Bolje porani na pijacu :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas sam imao jedan od najlepsih izlazaka na vodu.
Musicario sam na Toplici od 9h-13h.
Toplica je izuzetno mala i bistra kao rakija sto je u mnogome otezavalo prilaz ribi cija je aktivnost na povrsini bila primetna.
Krenuo sam lagano i odmah naprvom prelivu zakucao jednog lepog klena od oko 600-700gr.
Pao je na bambulu OSA na udici broj 10.
Aktivnos ribe je bila odlicna tako da je svaki preliv dao po nekoliko lepih klenova.
Dogodilo mi se prvi put da po slobodnoj mojoj proceni ne zakucam manjeg od 300gr.
Sjajno....
Iznedadila me je kontrola koja je CAK 4 puta obilazila reku..
Ali ni ona nije uspela da spreci .......................................?

Prilozi

• Ovim sam lovio!.jpg
    Ovim sam lovio!.jpg
    81,6 KB · Pregleda: 171
  • Klen-1.jpg
    Klen-1.jpg
    135,8 KB · Pregleda: 173
  • Klen-2.jpg
    Klen-2.jpg
    129,3 KB · Pregleda: 148
  • Klen-3.jpg
    Klen-3.jpg
    172,2 KB · Pregleda: 256
  • Klen-4.jpg
    Klen-4.jpg
    124,7 KB · Pregleda: 152
  • Klen-5.jpg
    Klen-5.jpg
    66,4 KB · Pregleda: 171
  • Klen-6.jpg
    Klen-6.jpg
    72,7 KB · Pregleda: 163
  • Klen-7.jpg
    Klen-7.jpg
    156,1 KB · Pregleda: 166
  • Guzica.....jpg
    Guzica.....jpg
    66,9 KB · Pregleda: 186

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Čairske mame su primile i ribe i recepte za pripremanje od starog majstora. Svi srećni, svi zadovoljni- ja nalovio klenove i lepo se proveo, a one prže mesce. Još sam ispao kavaljer, pa delim i šakom i kapom. :hammer:
A evo i najsitnijeg od danas:

Prilozi

• Pravi kilas.jpg
    Pravi kilas.jpg
    75,4 KB · Pregleda: 174

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Popodne sam sa Gringom prospartao J Moravom u reonu sela Lalinac. Voda na minimumu ali dosta zamucena. Jedva par desetina santimetara da se videlo. Krupan bucov je tokom celog popodneva ludovao. Klen standarno je radio na bambule, bambole u crnoj, zutoj, svetlo oker i crvenoj varijanti na 12, 14 i 16. Na "dud" su se zaletali i pokusavali da ga savladaju ali za takav mamac trebala su veca usta. Stuka je pocela predvece da raubuje uz obalu i jedno sat vremena sam pokusavao da je nadmudrim ali bez uspeha. Som mirovao.

Bistro

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Mix,U tvom kraju bas dosta tih suicidnih klenova?!
Jel' doziveo neki pomilovanje u tvojoj karijeri okrutnog zatvorskog dzelata?

Djole, Svaka cast za detaljan izvestaj.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
711
E ovako,
Ja sam neplanirano, danas, sa manjim društvom otišao na izlet. Gde? Nizvodno od Čiflika ( Reka Nišava). Šta je se desilo? Voda je bila ledena, riba neraspoložna, Zavoj se cedio. Voda je bila bistra, nema šta. Da je neko od kolega po štapu i kanapu lepo napisao da je voda takva mene, tamo, a i društva nebi bilo. Ali nema veze. Pozdrav svima i ajd u zdravlje da se vidimo!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
compshop je napisao(la):
Mix,U tvom kraju bas dosta tih suicidnih klenova?!
Jel' doziveo neki pomilovanje u tvojoj karijeri okrutnog zatvorskog dzelata?

Eh, pobratime Compshop, kada bih ja ispisivao sve detalje današnjeg ribolova, gde bi bio kraj mom pisanju? Ali, pošto pitaš, odgovoriću. Danas sam oslobodio bar 2 kg klenova manjih od 20 cm. Klen nije zaštićen merom, pa to radim mimo propisa. :doh:  Ja godišnje vratim bar 100 kg klenova, što je neuporedivo više od ukupnog ulova većine mušičara. :hammer: Trebalo bi da dobijem orden narodnog heroja za to. ::)
Međutim nikada se ne hvalim ribama koje sam vratio, već isključivo onima koje sam poneo, pa ti zato zvučim kao dželat. Previše je onih koji svoje postove počinju i završavaju glagolom vratiti, a ja ne pratim tu modu. Ponekad pomislim da neki odlaze na reku da bi nešto vraćali, a ne lovili...

Bla, bla, bla.... zajebi to. Ovo je lepa tema. Nemoj da je kvarimo glupostima.
Sutra idem opet na Toplicu da ih "dokrajčim". Najava kilaša! (ovakve razgovore volim)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
u cacku kraljevu itd-srbija jugozapad mera za klena je 25cm,ovo vazi za teritoriju kraljevackog drustva

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Djole je napisao(la):
Popodne sam sa Gringom prospartao J Moravom u reonu sela Lalinac. Voda na minimumu ali dosta zamucena. Jedva par desetina santimetara da se videlo. Krupan bucov je tokom celog popodneva ludovao. Klen standarno je radio na bambule, bambole u crnoj, zutoj, svetlo oker i crvenoj varijanti na 12, 14 i 16. Na "dud" su se zaletali i pokusavali da ga savladaju ali za takav mamac trebala su veca usta. Stuka je pocela predvece da raubuje uz obalu i jedno sat vremena sam pokusavao da je nadmudrim ali bez uspeha. Som mirovao.

Bistro
Jeste li dobili nekog bucka?

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Djole je napisao(la):

Bistro
:nowink:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
[/quote]

Ja sam pokusavao jedno 45min da ganjam bucova al  :p. Pokusavao sam sa svim tehnikama koje su ovde pominjane al nista. Umanjili su znacaj onolikih klenova koje smo uhvatili. 

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
gringo je napisao(la):

Ja sam pokusavao jedno 45min da ganjam bucova al  :p. Pokusavao sam sa svim tehnikama koje su ovde pominjane al nista. Umanjili su znacaj onolikih klenova koje smo uhvatili. 

[/quote]

Dobrodošao u klub. Mene zajebavaju danima :'(

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):

Bistro

Djole,
trebali ste da me pozovete da vam pokazem kako se  love krupni bucovi    :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno