Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Danas  sam musicario na J.Moravi
Ciljano sam otisao na bucova da vidim kakav je filing i sve sto prati ovu plemenitu ribu.
Voda je imala malo boju ali idealna u odnosu na predhodni dan.
Posto slabo stojim sa strimerima uzeo sam malo vise otezane WOOLY BAGERE BY DjOLE i krenuo da vitlam po kisi kao sumanut... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pljusak sve jaci i jaci ali nema veze kad sam vec na pola Moravu neka kisnem.
Nikakva aktivnost na povrsini niti bilo sta --MRTVILO-- :'( :'( :'( :'(
Posle pola sata trud se isplatio,posle jednog promasaja nesto sam zakacio,mislio sam da je manji bucov,ali kad sam privukao ribu do sebe ni manje ni vise nego STUKA,nista spektakularno tu je do pola kile ali dobro trud se isplatio,pokislo se,prsti se ukocili zbog vetra,a i prvenac na stapu... :tbumb: :tbumb: :tbumb:
To Blue majstore  :tbumb:, samo naprijed uz tebe sam za štuke uvijek makar i samo uz monitor (ubi me posao ovih dana ni v od vode do kraja tjedna :()

sulecriba

Senior member
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
150920081532.jpg

150920081527.jpg

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Svaka cast sulecriba. Stvarno daj neke detalje kako, gde, cime.....?

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Da li će ove lenštine do moderatora uraditi nešto po pitanju ovih "stealth" slika :'(
Kukam ko siroče al me niko ne gleda :(

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Lenštine, a?  :mad: Ove slike su hostovane na drugom sajtu, ja tu ništa ne mogu. Probaj sa reload.

sulecriba

Senior member
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
mladica oko 80 cm uhvaćena danas na Dvoru na Krki (slo), na jig variantu veso, jiganjem ispod slapa, udarila na dubini 3-4m i puštena je jer je u lovostaju i nema mjeru (90) i pustio bih je u svakom slučaju. Dobio sam još jednu malo manju (cca. 70) od koje nemam slika jer je ponestalo struje. Štap #8, WF sinktip, 0.30 100% fluorocarbon.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Jr je napisao(la):
Lenštine, a?  :mad: Ove slike su hostovane na drugom sajtu, ja tu ništa ne mogu. Probaj sa reload.
Ma jok ne radi! Kad kliknem na "quote" vidi mi se link do slike, ali nemogu da ga prebacim na drugi hosting sajt!
Nije mi jasno što se ovo dešava samo sa Sulecribinim slikama?
A mislim da nisam jedini na forumu koji ima problema sa time?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
100ka je napisao(la):
Jr je napisao(la):
Ma jok ne radi! Kad kliknem na "quote" vidi mi se link do slike, ali nemogu da ga prebacim na drugi hosting sajt!
Nisi jedini, i ja povremeno ne vidim slike. Ove sada, da.

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
:bye:Da se i ja pridruzim cestitkama na ostvarenom ulovu,daj nam podrobnije informacije o svemu.POSTENO NA VODI. :tbumb: :tbumb:

sulecriba

Senior member
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Jr je napisao(la):

To mora da nešto ne valja kod tebe, slike se vidu 100%, imam frende čak u brazilu i japanu i nemaju nikakvih problema... možda si blokirao slike s tog hosta (klikni na jednu sliku s desnim i onda unblock images from this host ili tako nešto)...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ja sam juče mušičario pastrmke na Toplodolskoj reci. Obukao sam se kao da je januar i nisam pogrešio. Odlično sam se proveo na oko 10 stepeni i baš puno lepih pastrmki nalovio suvim muvama. Koristio sam uglavnom braonkasto sivog spinera (imitirajući autumn dun), BWO i majsku (!). Verovali ili ne, juče se rojila i majska, a čak sam video i par žutih kamenjarki  ???.

Prilozi

• sitna pastrmka.jpg
    sitna pastrmka.jpg
    42,2 KB · Pregleda: 117
  • Septembarska Ephemera.jpg
    Septembarska Ephemera.jpg
    36,7 KB · Pregleda: 121
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno