Djole Nis
Hero member
cestitke 

To Blue majstoreBlue Fox Famozni je napisao(la):Danas sam musicario na J.Moravi
Ciljano sam otisao na bucova da vidim kakav je filing i sve sto prati ovu plemenitu ribu.
Voda je imala malo boju ali idealna u odnosu na predhodni dan.
Posto slabo stojim sa strimerima uzeo sam malo vise otezane WOOLY BAGERE BY DjOLE i krenuo da vitlam po kisi kao sumanut... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pljusak sve jaci i jaci ali nema veze kad sam vec na pola Moravu neka kisnem.
Nikakva aktivnost na povrsini niti bilo sta --MRTVILO-- :'( :'( :'( :'(
Posle pola sata trud se isplatio,posle jednog promasaja nesto sam zakacio,mislio sam da je manji bucov,ali kad sam privukao ribu do sebe ni manje ni vise nego STUKA,nista spektakularno tu je do pola kile ali dobro trud se isplatio,pokislo se,prsti se ukocili zbog vetra,a i prvenac na stapu...![]()
![]()
![]()
Fotke govore za sebe čestitam al bilo bi baš dobro da nabaciš i koju riječsulecriba je napisao(la):
Ma jok ne radi! Kad kliknem na "quote" vidi mi se link do slike, ali nemogu da ga prebacim na drugi hosting sajt!Jr je napisao(la):Lenštine, a?Ove slike su hostovane na drugom sajtu, ja tu ništa ne mogu. Probaj sa reload.
Nisi jedini, i ja povremeno ne vidim slike. Ove sada, da.100ka je napisao(la):Ma jok ne radi! Kad kliknem na "quote" vidi mi se link do slike, ali nemogu da ga prebacim na drugi hosting sajt!Jr je napisao(la):Lenštine, a?Ove slike su hostovane na drugom sajtu, ja tu ništa ne mogu. Probaj sa reload.
Nije mi jasno što se ovo dešava samo sa Sulecribinim slikama?
A mislim da nisam jedini na forumu koji ima problema sa time?
100ka je napisao(la):Ma jok ne radi! Kad kliknem na "quote" vidi mi se link do slike, ali nemogu da ga prebacim na drugi hosting sajt!Jr je napisao(la):Lenštine, a?Ove slike su hostovane na drugom sajtu, ja tu ništa ne mogu. Probaj sa reload.
Nije mi jasno što se ovo dešava samo sa Sulecribinim slikama?
A mislim da nisam jedini na forumu koji ima problema sa time?