Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Koliko mogu da procitam kolega Goci ce uzeti nesto laksi pribor i oprobati se malo u MUSICARENJU..
Bravo Goci mislim da je bilo krajnje vreme (salim se)
--Zelim ti puno uspeha-- :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:
"+" za ovo

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Hvala Druže! A pribor će biti onaj jedini koji imam i koji sam kupio pre 12 godina... Podnovljen novim koncem i friškim, tek izleglim muvama...  :)

Nišavske pastrmke - eve me!  :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Jos jedan lep i uspesan dan i opet Moravica. Prava pomama za mamcima je bila za vreme kise. A JR-u zabraniti dolazak na revir.Vise nego dovoljno je ispunio ovogodisnju kvotu.  :nowink:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Zašto tako, Djole??? :'(

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I ja sam danas malko mušičario. Odlično sam se proveo.  :lol:

L1ch

Junior member
Učlanjen(a)
04.02.2008.
Broj reagovanja
0
Danas sam musicario i lepoo se izmajao, bilo je i sitnih ulova.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Samo da ovekovečim ovaj trenutak:

Danas sam, posle pauze od oko 3500 dana, mušičario!  :lol:

Mix, Gringo i ja smo tražili nišavske pastrmke. Probali smo na nimfe. Gomile pročitanih postova o nimfarenju na forumu nisu bile za džabe - tačno sam znao da sve radim pogrešno!  :doh:

:)

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Danas sam mušičario na Moravici. Preterujem sa tom rekom al šta da se radi. Lep dan, roštilj, dosta akcije... Pored standardnog nimfarenja, imao sam dosta akcije i na suvu muvu što mi je naročito ulepšalo ovaj ribolov.
Slike od danas nemam, pa zato evo jedne koja je možda interesantnija u ovom trenutku.

Z

Zakula

Guest
Danas sam imao izuzetno lep ribolov na Nishavi....Vrhunski dry fly fishing!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I ja sam mušičario i juče i prekjuče i ... A juče sam čak i varalicu nakratko zabacivao u Nišavu. Mislio sam da je to bolje zbog velike vode. Mali, koristan eksperiment.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Sa malim zakasnjenjem ( okolnosti) musicario sam na Moravici 16.03.2008 i odlicno sam prosao..
Ikljucivo nimfa koju je uzimala selektivno ali nije mi poslo za rukom da je prevarim na suvu,tako da veliki  :respect1: :respect1: :respect1: : ide JR-u koji ih je sa lakocom hvatao--iskustvo Foxe--..
U svakom slucaju jedan odlican dan na vodi..
Evo i par slikica..

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario prvi put ove godine,ali potpuno bezuspesno.Dunav je ogroman i mutan,bele ribe ima na povrsini ali je to previse sitno,a grabljivicama ni traga.A onda sam naleteo na ovo.Dunav je ko zna odakle izbacio ovog raka sto je parametar ciste vode sto je kuriozitet s'obzirom da se u ovu reku sliva puno  Evropskih,a vala i nasih kanalizacija.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Danas sam mušičario, ali sam zaboravio kutiju sa suvim i mokrim muvama :hmmmm:. Ubih se tražeći je pored vode, a ona je ovde, na mom stolu. Srećom, kutija sa nekoliko strimera mi je bila u prsluku :tbumb:.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
@Zveki - Nisam baš siguran, ali mislim da kod nas postoje najmanje 2 vrste rečnog raka. Jedan živi u čistim planinskim potocima, rekama i jezerima, i taj je osetljiv na zagađenja, a drugi nastanjuje nizijske reke, kanale i jezera. Ja sam ih lovio na DTD kanalu sela Melenci. Ima ih u Nišavi nizvodno od uliva niške kanalizacije, što je jedna od najštrokavijih reka u Srbiji, a i u Južnoj Moravi nizvodno od uliva Nišave (i dalje zagađeno ko...) Zanimljivo da ih uzvodno od Niša, gde je Nišava veoma čista, ja nisam video. Uostalom, opšte je poznato da šaran i som obožavaju rakove, a sigurno ih ne jedu u planinskim potocima...  ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno