Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Subotu i nedelju sam solo u camcu proveo musicareci na vlasinskom jezeru. E sta se gore desava: Krupan klen je trenuno u dubini a sitniji u ppriobalju koji je radio samo na mrave na 18 i manjim velicinama udica. vece imitacije nije hteo ni da pogleda i sve to iz razloga rojenja mrava u ogromnim kolicinama. Isto je i sa plasicama. Ponedeljak prepodne sam proveo na Luznici od usca sa Vlasinom uzvodno a predvece na Vlasini od usca nizvodno. Obe reke sa odlicnim vodostajem, hladne, bistre. Sitna riba na sve strane, klen je izmrescen kao nikada do sada. Krupan neaktivan. Takodje mravi na istim velicinama. Ove dve reke ko ima mogucnosti toplo preporucujem da obidje. Riba je bolje radila ujutru nego predvece. Od pastrmke koja je ima ovog puta ni traga ni glasa.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ode mi cepanica od bucova,puko je Shimano strong beast 0.20mm kao paucina.Nakon toga na dva metra od nogu,ala,napravio je klobuk da je izbacio nekoliko kedera na kej,na nesrecu omasio je.Pocelo je,pocelo :drool:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Lepo je cuti da je krenuo. Na koj' ga fazon sad juris? Mislim na koji nacin sad vodis strimer?
A gde nadje shimano najlone da koristis? Pa to je sve fals. Na ozbiljni najlon 0.20 mozes vola iz vode da iscupas! Jedino ako je stuka pa da strada na zubima....

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Rasturio sam klenove kod Niške Banje. Prelep ribolov, na viđeno. Sitna bambula, tanka struna i klenovi 25-40 cm. Gomila.
Kažu neki: "Nema ribe kod Niške Banje - izlovili mušičari."  Kako nema? Da me neko video sa čuvarkom, pomislio bi da sam izašao iz ribnjaka. :lol:
Reka je izgledala fenomenalno.

Prilozi

• Niska Banja.jpg
    Niska Banja.jpg
    35,2 KB · Pregleda: 187

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
zvezdan je napisao(la):
Ode mi cepanica od bucova,puko je Shimano strong beast 0.20mm kao paucina.Nakon toga na dva metra od nogu,ala,napravio je klobuk da je izbacio nekoliko kedera na kej,na nesrecu omasio je.Pocelo je,pocelo :drool:
Mala digresija,struna se zove beast master :doh:,i jako je dobra,dobio sam je iz inostranstva,nije iz nasih stekova.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Juče sam posle dužeg vremena posetio Južnu Moravu i prvi put ciljano krenuo na bucova. U toku kasnog popodneva bucov je pomalo jurio na površini ali uglavnom sitniji komadi. Imao sam par udaraca, dosta polaženja krupnijeg i jednog od 300gr. Ostali smo da probamo i po mraku jer je riba i dalje jurila. Uglavnom slaba vajda sem jednog dobrog udarca. E sad, već spremajući se za polazak, praveći takoreći poslednje zabačaje, imao sam još jedan dobar udarac. Ovog puta kontra i riba je bila tu. Kako je snažno povukla, obradovao sam se krupnom bucovu. Međutim, vrlo brzo se smirio i lako sam ga izvukao. Procenio sam ga malo preko kilograma ali sam se iznenadio (da ne kažem razočarao...) kad sam shvatio da je to ustvari - klen. Dobar, debeo, moravski klen na strimera od 6-7cm po mrklom mraku. :doh:

p.s. Aparat nismo nosili, telefon sa kamerom mi riknuo od kad sam ga okupao u Drini tako da slika nema. Za neverne Tome, tu je Misha da potvrdi a ako treba i da nekog ubedi u priču. :samotuci:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Jr je napisao(la):
p.s. Aparat nismo nosili, telefon sa kamerom mi riknuo od kad sam ga okupao u Drini tako da slika nema.  :samotuci:

Dobro je, mislio sam da samo ja kupam telefone po raznim rekama

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Malo je off,ali za bucova u ove dane, strimere braon,sivkastog i tamno zelenog kolora sa sto manje belih materijala ne propustajte da bacate.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
compshop je napisao(la):
Jr je napisao(la):
p.s. Aparat nismo nosili, telefon sa kamerom mi riknuo od kad sam ga okupao u Drini tako da slika nema.  :samotuci:

Dobro je, mislio sam da samo ja kupam telefone po raznim rekama

Ubaci ga u jednu od onih zip kesica u kojima se cesto prodaju materijali za FT, lepo je zatvori i uzivaj. Ako je kesica nova tj cela nece tvoj telefon ni da namirise vodu. A DA VRLO BITNO, NEMOJ DA GA VADIS IZ KESICE NI KAD RAZGOVARAS JER SE SASVIM NORMALNO CUJE I PREKO NJE. Ako ne verujes proveri.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas sam mušičario kod Niške Banje. Ugrabio sam dva sata između pljuskova i grmljavina i izvukao nekoliko lepih klenova. Nišava je izgledala tako dobro da nisam mogao da ostanem ceo dan u gradu. Ko ovo propušta, greši. :lol:

main.php

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas sam mušičario kod Sićeva. Nišava je malo promenila boju od kiša, ali je i dalje veoma lepa i bistra.
Hajde, iz čistog zezanja, da vidim kako reagujete na veći broj riba na slici. Ovo je deo ulova koji sam danas doneo kući. Planiram da malo mljackam klenovinu. Sve je po zakonu, nisam prešao petardu (5 kg), a i nema manjeg od 25 cm.

file.php

Prilozi

• deo slike.jpg
    deo slike.jpg
    33,7 KB · Pregleda: 177

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sutra (tj. sad već danas) ću mušičariti basa i štuku.  :bye:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
za sliku i klip o titu imas plus, gde nadje ono :)
a klenovinu obozavam,malo resiju i komadei krupniji, da budu socni mnjac mnjac

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Goci je napisao(la):
Sutra (tj. sad već danas) ću mušičariti basa i štuku.  :bye:
Gde, šta, kad, kako?
Očekujemo podroban izveštaj. Mene pogotovu zanima mušičarenje basa?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno