Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
danas sam mislio izaci na bar četri sata na jednu baru na kojoj sam vec polovio neke stuje prije kratkog vremena ali nisam imao dosta vremena da kupim kartu pa sam samo obišao neka mesta. Bar za tu vodu (koja skoro nikome nije zanimljiva) karta nije mnogo skupa...ali, ipak sutra opet na jezero, opet u potrazi za velikom stukom...a ko zna mozda nađem i neku drugu veću ribu...ali sutra sam se posebno naoštrio na štuku, 90% sutrašnjeg dana posvečujem štukama. Kada se umorim od vitlanja sa strimerima od pola kile ;) prelazim malo na klena, bandara i crvenperku (ovog puta idem na vodu sa dva štapa -#4 & #7/8 -  :doh: :D). Uf što bi voleo da vam se sutra pohvalim sa jednom "štukicom" od 1m+  :D :lol: :bleh: :bye:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo ja "skoro" da se mogu pohvaliti,voda Halasica (tako se zove), čovjek baca pored mene meps i smješka se na moje mahanje i tako on baca usput pričamo iiiii.... meni duuu, kontra držao sam je pune 4 sekunde, sasvim dovoljno da je vidim, nije od 1 metra al blizu 80 cm (znam da ima toliko jer sam 80-tki već imao u prijašnjem životu kao varaličar) bilo je dovoljno da je vidi i kolega varaličar i da mu se jezik objesi do zemlje, nakon toga me je drugačije gledao i obasuo pitanjima šta,kako...
Mislim da je baš Jr pisao o čestim otkačivanjima ribe, tj. nezakačivanjima kada su u pitanju "zaštićene" udice na strimerima zbog drezge i trave, a to je bio i ovdje slučaj, voda puna drezge bez zaštite ne ide.
No dobro i to sam preživio, pokušavao sam poslije odmora da se vratim na isto mjesto al neće.
Usput strimer je bio od onih današnjih vezanih drugi po redu S-2.
Eto tako sam ja danas zamalo imao lijepu ribu...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Danas smo JR i ja musicarili u prazno. Prvo JMorava. Vetar ko lud, sitan bucov aktivan i po koji krupniji. Zatim selidba na obliznje bare da vidimo situaciju. Tamo tek tragedija. Vode nigde "sto bih rekao" isisala je trava. I jos jedna selidba za predvece ponovo na JM ali bucov se nije dao prevariti ali je "obelezena" lokacija sa ogromnom stukom kojoj cemo se vratiti, pa ko pre. Ni ona se nije dala.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    209,7 KB · Pregleda: 157

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Danas sam probao novi štap. Hvala Đole :tbumb:

Prilozi

• IMG_0008_cr.jpg
    IMG_0008_cr.jpg
    204,7 KB · Pregleda: 158
  • IMG_0009_cr.jpg
    IMG_0009_cr.jpg
    155,9 KB · Pregleda: 146

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Djole je napisao(la):
Pa covece nije taj stap za te ribice  :D
Ja pecam ispod mojih prozora pa šta naiđe... :yeswink: 2 bucovčića, smuđarac, 1 štukica - 3 vrste riba u prvom izlasku, malo li je :hammer:
A štap je... bombona :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
I ja sam danas malo bacao nimfe po virovima.
Bio sam sa caletom pa smo malo kao u dobra stara vremena jedan pored drugog NIMFARILI i pricali samo sto su uloge sada obrnute..Ja ga UCIM  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Nimfe sam navezao sinoc i eto danas prilike da se probaju pa ajd na vodu.
Nije da nismo nista uhvatili,gledao sam ga bio je srecan kada ju je zakacio i odusevljen borbenoscu PASTRMKE..
Ako ovako nastavi bojim se da cu ostati bez pribora..(Nema veze cu se obratim Djoletu) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
A da i jedan veliki pozdrav Vernim vukovima ovog sporta koje sam sreo  :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:
prepoznace ce se oni,stari su to znalci... :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:
--Slikice za kraj--

Prilozi

• Lepotica moja...jpg
    Lepotica moja...jpg
    241,2 KB · Pregleda: 165
  • Lepo je videti kako bezi pod naletom pastrmke...jpg
    Lepo je videti kako bezi pod naletom pastrmke...jpg
    138,7 KB · Pregleda: 162
  • Poprilicno lep komad...jpg
    Poprilicno lep komad...jpg
    159,8 KB · Pregleda: 141

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ma vazno je da si ti ponovio stap,a da li si ih vadio preko glave nema veze,kad krenu da lupaju pravi komadi...Mozes kod mene da ga probas na obliznjem ritu,krenula je stuka,pre neki dan jedan mali na kasiku zakacio komad preko deset kila,povukla ga u vodu :eek:,pa je skakao cale da ga vadi,medjutim stuja prekinula strunu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Posetih bistru Temsku i ulovih si večeru. Jednu od 27 cm sam zadržao, nije velika šteta.

Prilozi

• Temska septembar.jpg
    Temska septembar.jpg
    98,6 KB · Pregleda: 140
  • Porcija za Mixmastera.jpg
    Porcija za Mixmastera.jpg
    65,3 KB · Pregleda: 466

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Dok vi sedite po kućama/stanovima neki izađu svakodnevno i na vodu. 3 bucova a okruženje pogledajte.

Prilozi

• IMG_0001cr.jpg
    IMG_0001cr.jpg
    246,8 KB · Pregleda: 166

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Navući ćeš mnogo Pančevaca na mušičarenje.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Milance je li moguce da jos ima socivice :eek:.E pa ljudi vetar je stao,danas idem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno